hirdetés

Cafago akciók a hosszú hétvégére

Vegyes válogatás

hír
Cafago akciók a hosszú hétvégére 1
írta: hajas
2020-10-22

Végre hosszú hétvége, ki lehet pihenni az elmúlt hetek fáradalmait. Azonban előtte érdemes megnéznetek a Cafago legújabb dealjeit, hiszen most jó áron szerezhettek be elektromos rollert, robotporszívót, TWS fülhallgatót és felmosót. Mindegyik termék az árazása vagy pedig a szállítási módja miatt áfa- és vámköltségek nélkül jut el hozzátok.

Lenovo LP1 TWS fülhallgató

A Lenovo LP1 egy extra könnyű, mindössze 3,5 grammos TWS füles. IPX4-es minősítésének köszönhetően ellenáll az esőnek, verejtéknek, így sportoláshoz is ajánlott. Bluetooth 5.0 modemet kapott, így stabil kapcsolatra és alacsony fogyasztásra számíthattok. Érintésérzékeny felületeivel könnyedén válthattok zenét vagy fogadhattok bejövő hívást. Egy töltéssel 3 órán át duruzsolnak bogyók, a bölcső pedig 12 órás üzemidőt biztosít. A Lenovo LP1 az egyik legolcsóbb TWS füles a piacon, mindössze 4400 forintot kérnek érte.

Xiaomi Mijia Smart Deerma felmosó

A Xiaomi felmosójával és 3,5 dl vízzel akár 100 négyzetmétert is fel tudtok mosni. A hagyományos társainál viszont ehhez több liter vízre van szükségetek, ráadásul a teli felmosóvödör nehéz. A Deerma mop nagyon könnyű, még egy kiló sincs, mindössze 750 grammot nyom. A víztartályon található pumpa 95 centiméter széles sávban szórja maga elé a vízpermetet, a 360 fokban forgó fej pedig minden zugba könnyedén eljut. 6800 forintot kérnek érte.

E9 elektromos roller

Az eddigi legolcsóbb, nem gyerekeknek készült roller az E9 névre hallgat. A 8 colos kerekek és az első és hátsó teleszkópok csökkentik a rázkódást menet közben. Maximális terhelhetősége 100 kilogramm. A jármű összecsukható és mindössze 7,9 kilogrammos. Az akkuja 2600 mAh-s, ami csupán 6 kilométeres távra elegendő, cserébe 2,5 óra alatt fel tudjátok tölteni. Maximális sebessége 12 km/h. Elsősorban városi közlekedésre ajánlott, illetve azoknak, akik nem szeretnének mélyen a pénztárcájukba nyúlni egy elektromos roller miatt. 52 500 forintért rendelhetitek meg német raktárból.

HoneyWhale E3

A HoneyWhale E3 egy komolyabb szerkezet, mint az előbb bemutatott E9, elég csak ránézni a járműre. Az E3 120 kilós teherbírással rendelkezik, ami átlagon felüli, tehát nagyon masszív, bár ez a súlyán is meglátszik, hiszen 23,5 kilót nyom. Akár 40 km/órás sebességgel is gurulhattok vele, maximális hatótávja a 13 Ah-s akkujának köszönhetően pedig 40 kilométer. A 600 wattos villanymotor a gyártó szerint még a 35 fokos emelkedőkkel is megbirkózik (bár szerintünk ez kicsit túlzás). 10 colos kerekeket kapott, emellett szereltek még rá világítást, LCD kijelzőt, és ami talán a legfontosabb, egy ülést is, így kényelmesen utazhattok. A CE3F kuponnal 162 500 forintos áron szerezhetitek be a rollert Németországból.

hirdetés