hirdetés

Cafago ajánlatok a hétre

Ezek a legjobb deal-ek

hír
Cafago ajánlatok a hétre 1
írta: hajas
2020-03-30

Ismét elhoztuk nektek a Cafago ajánlatait. A felsorolásban több mindent találtok: lesz itt okosóra, robotporszívó, hajnyíró gép és UV fényes sterilizáló. Elég vegyes a kínálat, nem? A cikkben szereplő árak mindegyike tartalmazza a szállítási költségeket.

UV fényes fertőtlenítő

Ezzel az eszközzel gyakorlatilag bármilyen használati tárgyat tudtok sterilizálni, ami a jelenlegi helyzetben még inkább hasznos. A telefonotok fertőtlenítése kiemelten fontos, hiszen folyamatosan használjátok őket, és egyes kutatások szerint több baci található rajta, mint a vécédeszkákon. De a gyártó további tippeket is ad, amiket fertőtleníthettek: óra, ékszer, napszemüveg, szinte bármi mehet a szerkezetbe, ezeket csak egyszerűen beteszitek a gépbe, és 3 perc múlva sterilek lesznek az UV fénynek köszönhetően. 7600 forintba kerül a kütyü.

Xiaomi ENCHEN hajnyíró gép

Sokat tudtok spórolni, ha otthon nyírjátok a hajatokat. Persze lehet, hogy nem lesztek annyira profik, mint Hajas László, viszont ha egyszerű frizurátok van, akkor nem kell fodrászhoz mennetek. 0,8 és 2 milliméter között állíthatjátok a fejet, de jár hozzá több vezetőfésű is. De nem csak a hajatokat tudjátok vele nyírni, hanem az arcszőrzeteteket is. Akkumulátorról működik, egy töltéssel 45 percig használhatjátok. A készülékhez jár még két olló, fésű, kenőolaj, tisztítókefe és beterítő kendő is, így egy komplett fodrászszalon áll majd rendelkezésetekre 6700 forintért cserébe. Kollégám egy ehhez hasonló modellt használ, teljesen meg van vele elégedve.

hirdetés