hirdetés

Cafago ajánlatok a Black Friday hetében

Újabb csemegézés

hír
Cafago ajánlatok a Black Friday hetében 1
írta: Atika
2021-11-23

A Cafago ismét meglepett minket pár jónak tűnő ajánlattal, ami a Black Friday közeledtével nem is meglepő. Eheti válogatásunkban találunk elektromos fűtőtestet, dekor világítást, gyerekeknek szánt elektromos rollert, 3D nyomtatót és még egy kimondottan jó forrólevegős fritőzt is. Egy kivételével mindet német raktárból szállítják házhoz ingyenesen, egy héten belül.

LED függöny

A LED függöny egy 3×3 méteres, 300 LED-ből álló fényfüzér, amelyet a függönykarikákra felakasztva színes fénybe boríthatjuk az ablakainkat. A termék USB-n keresztül kapja az áramot, így akár egy régi telefontöltőről vagy egy számítógépről is tud üzemelni. Három különböző variánst választhatunk belőle, van hideg fehér, meleg fehér és színes fényű modell is. A mellékelt távirányító segítségével tudjuk vezérelni a LED füzért, amellyel 8 különböző világítási módot és a fényerőt állíthatjuk be.

A különleges függönyért 3900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek a Cafagónál, és habár Kínából érkezik a csomag, semmilyen extra költséggel nem kell számolnunk.

E9 roller

Nagyon sok elektromos roller van a piacon, ami kiszolgál bármilyen felnőttet, de csak kevés olyan, amely jóval olcsóbban kapható, cserébe kimondottan gyerekeknek lehet alkalmas rövid utakra. Az E9 roller egy ilyen eszköz, ami viszonylag könnyű, 9,2 kg súlyú és a maximális hatótávolsága 6 km, amivel jó iskolába járós jármű lehet belőle. A 150 wattos motor 12 km/h-s sebességre tudja felgyorsítani, a roller maximális teherbírása pedig 100 kg, de ezt vegyük inkább elméleti adatnak. Az E9-et elöl-hátul lengéscsillapítóval szerelték fel, ami kell is, mert a 8 colos tömör kerekek nem arról híresek, hogy elnyelik az út hibáiból fakadó ütéseket. A roller összecsukható, hogy kisebb helyen lehessen tárolni, a kormány magassága pedig állítható, így elég sokáig jó társa lehet egy iskolás korú gyermeknek.

Az E9 ára tükrözi a célcsoportot is, ugyanis mindössze 48 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, német raktárból, villámgyors szállítással.

FLSUN Q5

Az FLSUN Q5 3D nyomtató kerek asztala 200 mm átmérőjű, amin maximum 200 mm magas munkadarabok készíthetők el. Az elbűvölő dizájn ráadásul könnyű összeszerelhetőséggel párosul, csak néhány csavart és csatlakozót kell a helyére tenni az első nyomtatás előtt. Az érintőkijelzőről is vezérelhető 3D nyomtató titán extrúdert kapott, amivel a flexibilis filamentek sem okoznak neki gondot, ráadásul akár 270 °C-os hőmérsékletre is felhevíthető a fej, így szinte bármilyen anyaggal egyszerű a nyomtatás. Az FLSUN Q5 képes folytatni a nyomtatást egy véletlen kikapcsolás után, így nem vész kárba a több órás munka akkor sem, ha közbejön egy áramszünet. A léptetőmotor vezérlő passzív hűtést kapott, így hangtalanul teszi a dolgát, ráadásul bármikor egyszerűen cserélhető.

A Cafagonál 74 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért lehet a miénk az FLSUN Q5, amit ingyen szállítanak házhoz német raktárból.

Liven G-5

Az olajzöld kütyü segítségével hozzáadott zsiradék nélkül tudjuk megsütni kedvenc ételeinket, ezáltal sokkal egészségesebbek lesznek. A kosara 2,5 literes, vagyis nem ezzel fogunk egy 10 fős bulira 3 fogásos vacsorát sütni, inkább kisebb adagok elkészítésére alkalmas. A kosárban a készülék folyamatosan keringeti a forró levegőt, ezáltal minden oldalról egyenletesen sülnek át a behelyezett ételek. A sütési idő mellett a hőmérsékletet a készülék tetején található érintőgombok segítségével állíthatjuk be 80 és 200 Celsius-fok között, illetve előre beprogramozott üzemmódok is vannak. A Liven G-5 járt már nálunk, érdemes elolvasni a róla készült tesztünket.

A készüléket a CFJWAIR kuponnal 24 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjuk megrendelni a Cafago németországi raktárából, ingyenes, áfamentes és villámgyors szállítással.

hirdetés