hirdetés

Brutálisat megy az iScooter iX6 off-road roller

1000 W-os motor, 11 colos kerekek, NFC-s indítás, 45 km/h végsebesség és megfizethető ár

hír
Brutálisat megy az iScooter iX6 off-road roller 1

Forrás: Banggood

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-08-16

Az iScooter iX6 elektromos rollert a legrázósabb terepekre tervezték, hozza az igazi off-road élményt a javából. Az 1000 W-os motor 45 km/h végsebességet ígér, amivel brutálisan hasíthatsz. A 17,5 Ah-s akksival és a 11 colos terepabroncsokkal egy 55-65 km-es út is simán beleférhet, sőt a 35 fokos emelkedők sem kottyannak meg neki, úgyhogy irány a hegytető! Első-hátsó lengéscsillapítókat is kapott, illetve NFC kártyás indíthatóságot. RendeljKínait Sulifeszt keretén belül nagyon jó áron, 214 700 forintért rendelhető kuponnal. 

A legmenőbb, hogy nem kell kulcsokkal bajlódnod, a járgány NFC-s kártyával, pöccre indítható.

Első-hátsó tárcsafékeket, illetve nagyon erős LED lámpákat kapott. Kék fénycsíkokat az oldalain, első-hátsó lámpát és két irányjelzőt is találsz rajta, amikkel éjszaka is garantáltan észrevehető leszel. A kormányon találsz még egy méretes kijelzőt, ami minden fontos információt mutat, mint például a sebességfokozatot, a megtett távot, a pillanatnyi és az átlagsebességet, illetve a töltöttségi szintet is. Részletesebb beállításokat és információkat az applikációján keresztül érhetsz el.

A sebessége három fokozatban állítható: ECO, STD és Turbo mód között válthatsz tetszés szerint.

A Rendkinai893 kuponkóddal most te is brutál mód zúzhatsz terepen egy iX6-os modellel 214 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért cserébe. Banggoodról, cseh raktárból érkezik körülbelül 7 nap alatt, ingyenes szállítással.

Ha a cikk olvasása után sem vagy biztos a választásodban és megnéznél más elektromos rollereket is, akkor érdemes körbenézned a RendeljKínait Sulifeszten, hiszen szuper ajánlatokkal várunk számos kategóriában!

hirdetés