hirdetés

BlitzWolf hangprojektorok vihetők jutányos áron

Házimozi tuning

hír
BlitzWolf hangprojektorok vihetők jutányos áron 1
írta: Don Kartács
2021-12-08

A BlitzWolf egy ideje már gyárt mindenféle zajkeltő berendezést, és egész jók is vannak közöttük. Az SDB1 Prót teszteltük is, és bejött a 60 W-os hangrúd, ennek a kisöccse az SDB2 XR, ami pofásabban néz ki, viszont csak 40 W-os, ami még mindig bőven elég a legtöbb TV mellé. Az SDB1 Próért a RendKinait52 kuponnal 21 500 Ft-ot kérnek, míg az SDB2 XR-et a RendKinait05 kuponnal 21 800 Ft-ért lehet bezsákolni. Mindkettő EU raktárból érkezik, a szállítás pedig ingyenes a termékekre.

BlitzWolf BW-SDB2 XR – A nagyszoba szépe

A BW SDB2 XR tulajdonképpen a hangprojektorok sokadik iterációja, de abból az egyik legcsinosabb. Természetesen ez is elsősorban a televízió hangszóróinak kiváltására alkalmas, hiszen a legtöbb TV elég gyenge hangcuccal van felszerelve. A soundbar 40 wattos teljesítménnyel rendelkezik, és nagyon szépen szól. Equalizerrel is ellátták, vagyis igazítani tudjátok a hangszínt ahhoz, amit épp néztek, legyen az például film vagy zene.

Ha épp csak egy kis zenehallgatáshoz van kedvetek, akkor is használhatjátok a kütyüt. Bluetooth-on vagy AUX kábelen keresztül rácsatlakozhattok mobilotokkal, így például egy családi vagy baráti összejövetelen közösen hallgathatjátok kedvenc muzsikáitokat vagy éppen a karácsonyi dalokat, mert annak úgyis most jön majd az ideje. A készülék tetején érintőgombokat találtok, de távirányítót is mellékelnek hozzá, így a kanapéról is vezérelhetitek. A faborítású hátulján találjátok a bemeneteket, van itt USBjackkoaxoptikai és ARC csatlakozó, illetve SUB kimenet is.

Összefoglalva, ez egy kisebb teljesítményű, de szebb SDB1 Pro. amit a RendKinait05 kuponnal 21 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért lehet bezsákolni, vagyis a két termék ára gyakorlatilag megegyezik. A hangprojektort cseh raktárból küldik ingyenes szállítással.

hirdetés