hirdetés

Black Friday ajánlatok a Cafagonál

EU raktáras ajánlatok, áfamentesen

hír
Black Friday ajánlatok a Cafagonál 1
írta: molcsa
2021-11-26

A Cafago is beszáll a Black Friday buliba, több EU raktáras terméküket is jó áron lehet most megvenni. A promóció főoldalán érdemes kezdeni a nézelődést, itt összeszedték a legkelendőbb leárazott termékeket, és kuponkódokat is lehet itt begyűjteni, hogy még olcsóbb legyen a vásárlás.  Válogattunk néhány EU raktáras terméket is, amik ingyenes szállítással, garantáltan áfamentesen és gyorsan érkeznek.

Black Friday ajánlatok a Cafagonál 2

Creality Sermoon D1 3D nyomtató

A Creality Sermoon D1 egy magasabb ligában focizó 3D nyomtató. A váza fémből készült, és részlegesen zárt a nyomtatási tér, ami a zajszintnek és a nyomtatási minőségnek is jót tesz. Elég nagy, 280x260x310 milliméteres nyomtatási területtel rendelkezik, asztala pedig szilícium-karbidból készült, aminek előnyös tulajdonsága, hogy gyorsan és egyenletesen melegszik fel, és egyszerű róla eltávolítani a kész nyomatot. Továbbfejlesztett hajtással és alaplappal rendelkezik, a nyomtatófej is fémből készült, komoly hűtéssel ellátva. PLA, ABS és TPU filamentekkel is kompatibilis. Felszerelték filament szenzorral, így ha esetleg kifogyna az alapanyag nyomtatás közben, leállítja a folyamatot. Akkor sincs gond, ha nincs időtök befejezni a nyomtatást, vagy esetleg áramszünet van, hiszen a készülék megjegyzi, hogy hol tartott a nyomtatással, majd ott folytatja, ahol abbahagyta. Black Friday akcióban most 114 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vihető, német raktárból.

Black Friday ajánlatok a Cafagonál 3

WalkingPad A1 Pro

Lassan itt a tél, és a hideg, csapadékos időjárás sokak kedvét tudja elvenni a sétálástól és a futástól. A WalkingPad A1 Pro-val a lakásotokban is mozgásban tudtok maradni, hiszen a segítségével akár 6 km/órás tempóban is tudtok sétálni. A készülék 105 kilogrammos teherbírású, a futószalag pedig több rétegből áll, melyek csillapítják a lépések erejét, ezzel kímélve a térdet, a legfelső rétege pedig csúszásgátló anyagból készült. A készülék tetején egy LED kijelzőt találtok, ami mutatja az edzésetek adatait, és ezeket akár a mobilotokra is szinkronizálhatjátok. A telefonotokkal is vezérelhetitek, de ha épp nincs nálatok, akkor a mellékelt távirányítóval tudjátok irányítani. Most 106 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért lehet hazavinni az A1 Pro sétapadot áfamentesen, EU raktárból.

Black Friday ajánlatok a Cafagonál 4

Viomi V3 robotporszívó

A Viomi V3 még 2020 májusában tett nálunk látogatást, ha kíváncsiak vagytok a róla készült tesztünkre, akkor kattintsatok ide. A fekete színű burkolat alatt egy nagy teljesítményű motor dolgozik, ami 2600 Pa-os szívóerőt biztosít a robotnak. A 4900 mAh-s akkumulátorának köszönhetően akár 250 négyzetmétert is ki tud takarítani a masina, de ha ez mégsem lenne elég neki, akkor visszatér a dokkolójára, majd töltés után ott folytatja a takarítást, ahol abbahagyta. LIDAR szenzor segítségével térképezi fel a lakást, majd precízen megtervezi a takarítási útvonalat, ügyelve arra, hogy egyetlen négyzetméter se maradjon ki. Nemcsak porszívózni tud, hanem feltörölni is, az ehhez szükséges vizet pedig az 550 milliliteres tartályába önthetitek, a port és a piszkot pedig a szintén 550 ml-es portartályba gyűjti. A Mi Home applikáció segítségével vezérelhetitek, így például távolról el tudjátok indítani, időzíthetitek, továbbá minden hasznos információt és frissítést itt láttok a robotról. Most szépen levitték az árát, 91 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-os áron tudjátok megrendelni.

Black Friday ajánlatok a Cafagonál 5

Tomshoo 3 darabos bőröndszett

A Tomshoo bőröndszett remek választás lehet utazásokhoz. A legkisebb 31x20x52 cm-es, a középső 38x22x61 cm-es, míg a legnagyobb 44x26x71 centiméteres méretekkel rendelkezik. ABS+PC borítást kaptak, ami megóvja a csomagokban található értékeket. 4 darab, 360 fokban forgó kerekkel látták el őket, így könnyű velük közlekedni szűk helyeken és jól megpakolva is. Igény szerint le is zárhatjátok őket, hiszen a zipzárakat számkódos lakattal rögzíthetitek. A szettért most csak 35 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek.

Black Friday ajánlatok a Cafagonál 6

EYU E9SM elektromos roller

Az EYU E9SM egy filléres elektromos roller, ennek megfelelően nem kell tőle csúcsteljesítményt várni, de kisebb ingázásokhoz nagyon jól jöhet. 200 W-os motorja nem számít túl erősnek, de így is képes 25 km/h-s csúcssebességre, amivel már elég jól lehet haladni. Maximum 12 km-t bír elmenni egy töltéssel, és 100 kg a maximum teherbírása. A hátsó, 6,5 colos kerékre került az agymotor, az első kerék 8 colos. Kapott egy kijelzőt is, amin nyomon követhetjük az aksi töltöttségét és a sebességet is. Természetesen van első LED világítás is, és összecsukható a jármű.

A teljesítményt három sebességfokozatban lehet állítani, de mivel nem túl bika a motor, érdemes a legnagyobb fokozatban használni. Hegyet mászni biztosan nem ezzel fogunk, cserébe viszont nagyon könnyű, mindössze 8 kg, így könnyű felcipelni az emeletre is. Az EYU rollerért most csak 56 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell a pénztárnál hagynunk.

hirdetés