hirdetés

Bevásárlólista nyaraláshoz

Xiaomi Mi Pad 4, fedélzeti kamera és BT fülesek

hír
Bevásárlólista nyaraláshoz 1
írta: Rolla
2019-07-20

Ha a nyaralásotok még csak most következik, esetleg már a következőre gyúrtok, akkor nézzétek meg a mai válogatást. Lehetséges, hogy itt megtaláljátok azokat a cuccokat, amiket hiányoltatok az előző kirándulás alkalmával, vagy esetleg egyáltalán nem is gondoltatok rá, hogy mennyire életmentő lehet egy fedélzeti kamera vagy egy vezetéknélküli füles az utazás folyamán.

Az árban az áfamentes EU Priority Line szállítási mód díja is benne van, így ha még mindig a „Velem ez úgysem történik meg” a mottótok, akkor gondoljatok azokra az összetört autókra, amiknek a sofőrjei szintén ezzel a mondattal éltek nap-mint-nap.

Sabbat E12 vezetéknélküli fülhallgató

Az aktív pihenés kedvelőinek nem érdemes fülhallgató nélkül elindulniuk, hiszen legyen szó biciklizésről vagy futásról, extra löketet adhat egy jól összeállított lejátszási lista.

A Sabbat E12 egyik nagy előnye, hogy 7 pár gumiharang is található a csomagban, így biztosan nem veszi el a kedveteket a mozgástól az, hogy állandóan a fülből kieső egység visszagyömöszölésére kell figyelnetek.

6 órán keresztül bírja egy töltéssel, a dokkolójával pedig még négyszer tudjátok feltölteni, így elég sokáig húzza konnektor nélkül. Ha az is fontos, hogy passzoljon a szettetekhez, akkor hat szín közül választhattok, és ha nem csak a külső, hanem a belső is fontos, akkor olvassátok el a részletes tesztünket. 15 000 forintba kerül a STE12Ear kóddal, az EU Priority Line szállítási díjával együtt, amivel nagy valószínűséggel áfa- és vámmentesen kapjátok kézhez a csomagot.

Xiaomi Mi Pad 4 tablet

Laptopot cipelni egy utazásra sokszor elég körülményes mind mérete, mind ára miatt. Ettől függetlenül nem kell lemondanotok a filmnézésről vagy a kényelmesebb böngészésről, hiszen egy tablettel kiküszöbölhetitek ezt a problémát. Ha ár-érték arányban jót kerestek, akkor csekkoljátok a Xiaomi Mi Pad 4-et, amit tesztünk alapján nyugodt szívvel tudok ajánlani nektek.

A telefonokból is jól ismert Snapdragon 660 processzor pörgeti a 4/64 GB-os gépet, és a 2,4 és az 5 GHz-es wificsatornát is ismeri, így a tömött strandon vagy hotelben is gyors lesz a netezés.

A kamerán még finomíthattak volna, ettől függetlenül vállalhatóak a képek, továbbá sokkal fontosabb a 8 colos képernyő, ami gyermekes családoknál előre bekészített mesefilmekkel életmentő lehet egy hosszabb út során. 68 000 forintba kerül a nagy valószínűséggel áfa- és vámmentes EU Priority Line szállítási móddal.

QCY T1C vezetéknélküli füles

Ha nem szeretnétek már sokat költeni nyaralás előtt, de füles nélkül nem vágnátok neki az útnak, akkor a fentebb említett Sabbat E12 árának a feléért is beszerezhettek egyet. Természetesen valamit valamiért alapon működik a dolog, így a drágább típushoz képest itt az anyaghasználaton és az üzemidőn spóroltak egy kicsit, és a dizájn is egyszerűbb, ami viszont sokak számára inkább előny, mint hátrány.

Persze a füles pont egy olyan termék, aminél a tudás még fontosabb, mint a külső, hiszen hiába szép, ha olyan hangot ad ki, mint a cintányéros majom. Szerencsére nem lutri a dolog, hiszen járt már nálunk ez a termék, aminek a tesztjét itt találjátok.

6600 forintba kerül szállítással együtt, ráadásul bőven áfahatár alatt van, így nem kell aggódnotok a plusz költségek miatt egy percig sem.

Ha pedig tudjátok, hogy számotokra mi hiányzik, de nem szerepelt a listában, akkor nézzetek körül a Gearvita oldalán, ahol kis szerencsével rálelhettek.

hirdetés