hirdetés

Bemutatkozik a piacon a Tronsmart Halo 100 hangszóró

Négy Tronsmart testvér, az egyik ráadásul újszülött

hír
Bemutatkozik a piacon a Tronsmart Halo 100 hangszóró 1

Forrás: Geekmaxi

írta: Don Kartács
2023-01-31

A Geekmaxi, ami leginkább arról híres, hogy szinte mindent EU raktárból küld ingyenes szállítás mellett, egy csinos, 4 termékből álló mini válogatást gründolt össze a mai napra. Egyikük a Tronsmart Halo 100, még nem járt nálunk, hiszen egy teljesen új termékről van szó, ami leginkább a hordozható „büfé” hangfalak kategóriájába sorolható, színes-szagos, LED-es kinézetével. A másik három képviselő a már jól ismert Bang, Bang SE és Force SE, amelyeknek korábban a tesztjeit is olvashattátok. Mindegyik jutányos áron kelleti magát, EU raktárból, többletköltségek nélkül.

A készülék kapott pár extra funkciót is, ilyen például a gyors NFC párosítás, ami azt jelenti, hogy elég csak a közelébe helyezni a mobilunkat, és máris felépül a Bluetooth kapcsolat. A hangszíneket a Tronsmart saját alkalmazásában tudjuk állítani, így teljesen személyre szabhatjuk a hangzást. A hangszóró ára a vV8RbNsB kuponkóddal 36 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., a szállítás ingyenes, és EU raktárból küldik a terméket.

Ha használjátok a cYNyrpYk  kódot, akkor 25 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-os áron rendelhetitek meg a Geekmaxi EU raktárából, ingyenes és villámgyors szállítással.

A termék ára a jT2wMMgC  kóddal 12 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., és ha őszinte akarok lenni, a négyesből magasan ez a legjobb vétel. Nem nagyon emlékszem rá, hogy ennyiért ingyenes szállítás mellett el lehetett volna hozni, az ára inkább 20-25 000 Ft körül szokott szórni. A szállítása ennek is ingyenes, és szintén EU raktárból érkezik, ahogy a testvérei is.

hirdetés