hirdetés

Beindul a Geekbuying szinglik napja is

Kismillió játék, kuponhegyek, a szokottnál jutányosabb árak

hír
Beindul a Geekbuying szinglik napja is 1

Forrás: Geekbuying.com

írta: Don Kartács
2022-11-04

Két napja már írtunk róla, de a Geekbuying is teljes erővel belecsapott a lecsóba, és ontja magából az akciókat, illetve a különböző játékokat, amikkel motiválnak titeket a részvételre. Természetesen nemcsak arról van szó, hogy a kuponhegyekről és a különböző aktivitásokról számolunk be nektek, hanem van itt két robotporszívó is, amire érdemes ránéznetek. A Geekbuying esetében a termékek jellemzően EU raktárból érhetők el, ingyenes szállítás mellett.

Forrás: Geekbuying.com

Érdemes még tudni, hogy az akciók milyen sorrendben követik egymást, hiszen bizonyos időközönként változnak a dolgok. Természetesen ehhez is van egy kezdőoldal, ahol szemléletesen összefoglalja a Geekbuying, hogy éppen milyen időszakban tart a szinglik napja:

  • Első szakasz – korai fázis: 10.31-11.06 (ez az, amiben jelenleg vagyunk)
  • Második szakasz – 11.11. „akciók betöltve”: 11.07-11.10
  • Harmadik szakasz – 72 órás vásárlási mánia: 11.11-11.13

Az oldalon négy játékot is találtok, amik az alábbiak:

  • Iratkozz fel a hírlevélre: 5%-os kupon bármilyen termékre az oldalon
  • Nézz be naponta: apró ajándékokkal kedveskedik a cég, vagy 50%-os kuponokat ad bizonyos termékekre
  • A harmadik a már említett bónuszoldalra visz
  • Töltsd le az appot: mindenféle exkluzív kuponokat gyűjthettek be 50 USD értékben, ha letöltitek a Geekbuying applikációt

Ha pedig további kedvezményeket szeretnétek, görgessetek le az oldalon, például Paypal-lel való fizetés is extra bónuszokkal jár, így érdemes szétnézni a lap alján is. Most pedig jöjjön a két akciós porszívó.

 

Proscenic M7 Pro önürítős robotporszívó – Olcsón automatizálható

A Proscenic M7 Pro egy önürítős robotporszívó az olcsóbb fajtából, ami a szokásos LiDAR-os megoldás, de ellentétben a szokásos darabokkal ez sokkal hosszabb időre automatizálható, köszönhetően az önürítős dokkolónak. A szívóereje 2700 Pa, amivel már a mélyebb szőnyegekből is ki lehet szippantani a koszt. Egy töltéssel akár 200 percet is képes takarítani, az akkupakk 5200 mAh-s, ami tulajdonképpen sztenderdnek tekinthető, ennyi energiával egy töltéssel legalább 250 négyzetméter végigtakarítható. Természetesen ez is feltölti magát, ha lemerülne, szóval igazából ezt az értéket akár végtelennek is tekinthetjük.

Szoftveres funkciók terén is jól ál az M7 Pro üdvöskéje,

10 különböző térképet is megjegyez, ha kell, így több szintes házakban is elboldogul. A helyiségeket magától feldarabolja, de ezt ti is megtehetitek a szoftver segítségével, sőt egyedi takarítási útvonalakat is kialakíthattok. Lerakhattok virtuális falakat, takarítás alól elzárt területeket – no-go zónák -, sőt fel is töröl az eszköz, ha erre van szükség. Érdekesség, hogy nemcsak az applikációból, hanem távirányítóról is vezérelhetők egyes funkciók. Két centi küszöböt képes leküzdeni, így a magasabb burkolatelválasztók sem fognak gátat szabni a takarításnak. A termékért a PROSCM7A2  kuponnal 108 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek, EU raktárból, ingyenes szállítás mellett.

Viomi Alpha UV önürítős porszívó – Régi modell nem vén modell

Az Alpha UV – más néven S9 – még új volt amikor mi próbáltuk, iszonyatosan menőnek számított, ahogyan azt a tesztünkben is írtuk. Az alapséma ugyanaz, mint az M7 Pro esetében, ez is LiDAR-os, vagyis lézerszenzorral épít térképet, százféle elektronikus funkciója van, több szintet is képes eltárolni, feltöröl, szóval a szokásos dolgokat tudja, amit minden ilyen eszköz. Két nagy truvájt tud viszont felvonultatni, amit a hasonló árazású konkurensek nem. Az egyik maga az önürítő dokkoló, amivel akár 1 hónapra is automatizálható, sőt egyben egy státuszjelzőként is szolgál, ugyanis egy panel bújik meg a burkolat alatt. Mutatja például, hogy hol tart a töltés, illetve hogy mennyire van tele a porzsák.

A másik érdekesség, hogy az alján van egy UV fény kibocsájtásra képes lámpa, amivel képes megölni a baktériumok jelentős részét. Ez felnőttek esetében is hasznos, főleg egy járvánnyal terhelt időszakban, de olyan családokban ahol kisgyerek is van, aki egész nap kúszik-mászik a padlón, ott egy nagyságrenddel többet érhet. Így nemcsak a koszt takarítja össze vagy a finom port törli fel, hanem a baktériumokkal és a vírusokkal is végez. Az önürítős dokkolót és a porszívót is magában foglaló eszközért 153 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek a VIOMIS9UV  kuponkóddal. A szokásos feltételek – EU raktár, ingyenes szállítás – itt is adottak.

hirdetés