hirdetés

Back to school ajánlatok a Gshoppertől

Hamarosan becsengetnek

hír
Back to school ajánlatok a Gshoppertől 1

Forrás: Pixabay

írta: hajas
2022-07-30

Néhány hét, és véget ér a nyár, ami azt is jelenti, hogy hamarosan ismét becsengetnek. Rengeteg bolt és webáruház akciókkal várja az iskolakezdést, köztük a Gshopper is, ahol már el is startolt a Back to school suliváró akcióhullám, ami nemcsak iskolásoknak szól.

POCO M4 Pro 5G

A POCO M4 Pro 5G is járt már nálunk, a róla készült részletes tesztünket ide kattintva érhetitek el. A telefon egy óriási, 6,6 colos, Full HD+ felbontással és  90 Hz-es képfrissítéssel rendelkező IPS kijelzőt kapott. A mobilt egy MediaTek Dimensity 810-es processzor hajtja, ami mellé 4 GB RAM, illetve 64 GB-os belső tárhely társul. A burkolat alatt egy hatalmas, 5000 mAh-s akkumulátor található, amit a 33 wattos, Type-C gyorstöltővel rövid idő alatt tudtok telepumpálni elektronokkal.

Kamera téren sem gyenge, a hátulján lévő fő képalkotó 50 MP-es, elöl pedig egy 16 megapixeles szelfikamera csücsül. Természetesen mindenféle szenzor és csatlakozó is került bele, így van GPS, gyorsulásmérő, ujjlenyomat-olvasó, NFC, duális WiFi, 5G, infra szenzor, illetve jack port.

Ha bepötyögitek a megfelelő mezőbe az A5AD2D304A40  kódot, akkor 63 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg a Gshopper német raktárából kék vagy fekete színben.

Gbasics roller

Manapság egyre több elektromos rollerrel lehet találkozni az utakon, de persze nem szabad elfelejteni a hagyományos társaikat sem, melyek jóval olcsóbbak. A Gbasics rollere fekete-narancssárga színvilágot kapott, kerekei pedig 8 colosak. A váza alumíniumból készült, ami kellően masszív, akár 100 kilogrammal is terhelhető. A kormánya három fokozatban állítható, így mindenki megtalálja a számára legkényelmesebb állást, de a legjobb, hogy néhány mozdulattal le is hajthatjátok, így könnyű a szállítása és a tárolása is.

Az A08C446698CA  kuponkódot felhasználva 13 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-os áron tudjátok megrendelni Németországból.

További ajánlatokért kattintsatok erre a linkre!

hirdetés