hirdetés

Az Ultenic porszívókkal nem lesz nyűg a takarítás

Önürítős, erős szívóerejű és hosszú üzemidejű Ultenic robotporszívó és állóporszívó 61 600 Ft-tól

hír
Az Ultenic porszívókkal nem lesz nyűg a takarítás 1

Forrás: Ranvee

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-09-04

Dobd el magad a kanapén és indítsd útjára a megbízható takarítószemélyzetedet az Ultenic TS1 robotporszívót, vagy kapd kézbe az önürítős Ultenic FS1 állóporszívót! Mindkettő remek választás lesz, hisz míg a robotporszívó 3000 Pa-os szívóerővel és felmosási funkcióval 8 hétre önállósítható, addig az állóporszívó 30 kPa-os szívóerőt és 60 perces üzemidőt kapott. Készítettünk róluk teszteket, itt a robotporszívóé, itt pedig az állóporszívóé olvasható. A Ranvee oldalán remek áron szerezheted be mindkét modellt.

A dokkoló állomása 3 literes porzsákot kapott, így egy ideig biztosan tudja benne gyűjtögetni a koszt,

illetve ellátták UV-C fénnyel, amivel nemcsak a felületeken, hanem a kiáramló levegőben található baktériumokat és vírusokat is elpusztítja.

A navigációs rendszere LiDAR szenzoros, de nem a tetejére, hanem az elejére került a radar. A DTOF rendszernek köszönhetően valós időben térképezi fel a környezetét és elkerüli az akadályokat. Több térképet is kezel, így többszintes házakban is jól használható. Meg tudsz adni no-go zónákat és a helyiségeket külön tudod paraméterezni. Okostelefonról irányítható, van a gépben WiFi és Bluetooth, de emellett egy távirányítót is mellékelnek hozzá, aminek a hatótávolsága 3-6 méter.

Rengeteg kiegészítőt fogsz kapni hozzá: karbantartáshoz használható takarítókefét, 4 db felmosókorongot, 2 db oldalsó kefét, 2 db HEPA szűrőt és 3 db porzsákot, ezekből 1-1 már a helyére installálva érkezik.

A Ranvee-ről az SQEYYBKQ0WX9  kuponkóddal 71 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).ért rendelheted meg, ami egy önürítős robotporszívó és felmosó esetében elég jó árnak számít. Lengyel raktárból, költségmentesen szállítják.

Ultenic FS1 – Egy állóporszívó is lehet önürítős

Az Ultenic FS1 egy minden szempontból kiemelkedő takarítógép, hisz amellett, hogy a 450 W-os, motorjával 30 kPa-os szívóerőre, 2500 mAh-s akkumulátorával pedig 60 perces üzemidőre képes, még szőnyegérzékelőt is kapott. Ez azt jelenti, hogy ha szőnyegre mész vele, akkor automatikusan megemeli az eszköz a teljesítményét az erősebb és hatékonyabb szívás érdekében. Alapból négyféle szívómódot választhatsz ki, az alacsonytól, a magason és az automatikusan át egészen a turbóig. Nem mellesleg volt szerencsénk tesztelni ezt a profi porszívót, így ha még több részletre lennél kíváncsi, ne légy rest elolvasni azt a cikket sem!

Ötlépcsős szűrőrendszerrel vértezték fel, köztük egy HEPA szűrővel, amivel 0,3 mikronig bezárólag eltávolítja a levegőben keringő részecskék (por, allergének és hasonlók) 99,97%-át.

Számomra a kedvenc funkciója az önürítés, persze ezt nem úgy kell elképzelni mint egy robotporszívónál, itt azért szükséges a beavatkozásod egy gombnyomás erejéig a dokkoló állomásánál. A dokkolóban található a 3 literes porzsákja és ezen tárolható, illetve tölthető a porszívó, így a kezelése nagyon egyszerű minden szempontból, főleg, hogy a porzsák elég nagy ahhoz, hogy akár 1 hónapig tárolja a koszt, így nem kell a cseréjével sűrűn bajlódnod. A porszívó fejére LED világítás is került, ami megkönnyíti a sötét sarkok, kanapék és ágy alatti zugok tökéletes takarítását, egy porszem sem bújhat el előled.

Az Ultenic FS1 önürítős állóporszívót most 61 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelheted házhoz a Ranvee oldaláról, ingyenes szállítással. Ehhez az STKBG42VD5BY  kuponkódot kell felhasználnod.

hirdetés