hirdetés

Az Outdoor heated coat Store -ban senki nem fog megfagyni

Számtalan fűthető ruhadarab egy helyen

hír
Az Outdoor heated coat Store -ban senki nem fog megfagyni 1

Forrás: Aliexpress.com

Don Kartács
írta: Don Kartács
2022-10-29

Nehéz annál beszédesebb nevet kitalálni egy boltnak, mint az „Outdoor heated coat Store”, igaz a kis- és nagybetűkkel még vannak azért bajok. Ez viszont ne zavarjon senkit, hiszen Alin itt lehet a legolcsóbban beszerezni mindenféle fűthető ruházatot. 7000 Ft körül már elég jó mellényeket lehet behúzni, de a többszínű cuccok is elérhetők 10-12 000 Ft körül. Ezek az árak már tartalmazzák az áfát, és alapból érdemes mindent szépen kosárba rakosgatni, hogy november 1-jén a maximális kedvezmények érvényesüljenek.

És akkor jöjjön néhány pofásabb variáns, ami jó áron kelleti magát:

  • 17 helyen fűtő férfi mellény: 6800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).
  • 17 helyen fűtő férfi mellény v2: 7000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).
  • 13 helyen fűtő mellény: 7800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).
  • 11 helyen fűtő trendi mellény: 7800 Ft
  • Trendi kétszínű mellény: 10 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).

A szállításért jellemzően 800-1000 Ft között kell fizetni, de hátha lesz 11.01-gyel erre is valami frankó kupon, ami még csökkenti az árat. Természetesen még sok másik ruhadarabot is megtaláltok az Outdoor heated coat Store-ban, de a konkurens Aiwetin Official Store-ra is nézzetek rá, az árazásuk nekik is nagyon hasonló.

hirdetés