hirdetés

Az Eleglide M1 család ára esett egy keveset a Geekbuyingon

Bármelyik canga jó választás lehet

hír
Az Eleglide M1 család ára esett egy keveset a Geekbuyingon 1

Forrás: Geekbuying.com

írta: Norbi
2022-08-22

Az Eleglide bringák már nem ismeretlenek számotokra, ha rendszeresen olvassátok a cikkeinket. Az M1 és az M1 Plus voltak a cég első szárnypróbálgatásai az elektromos rásegítéssel rendelkező bringák között. Most ezeknek, illetve az előbbi járgány esetében a fejlesztett verzió árát csökkentették. Sajnos a gyengélkedő forint nem kedvez a hazai vásárlóknak, de a mostani akcióban talán még így is megérheti berendelni belőlük. Még idén is sok örömötök lehet bennük, mert európai raktárból hamar megérkeznek.

Eleglide M1 Plus

Az Eleglide M1 feltuningolt változata is olcsóbban rendelhető most a hozzá szerzett kuponnal. A Plus modell nagyobb aksit kapott, aminek a kapacitása immáron 12,5 Ah, amivel egyenesen arányosan az egy feltöltéssel megtehető távolság is megnőtt. A gyári adatok szerint akár 100 km-re is elegendő benne a szufla. Különbség még, hogy a nagyobbik testvér már egy jóval informatívabb LCD kijelzőt kapott, ahol leolvashatjuk a pillanatnyi sebességet, a megtett kilométereket, az akkumulátor töltöttségét, valamint a rásegítés mértékét is. Ezenkívül a két bringa nagyjából egyforma.

A tudásbeli különbségek az árban is megmutatkoznak, de persze még így is nagyon jó a deal, hiszen jóval kevesebbet kell érte fizetünk, mint a versenytársak hasonló tudású bringáiért. Egészen pontosan 306 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, a szállítás ingyenes és az európai raktárból hamar megérkezik, csak rendeléskor ne felejtsük el beütni az NNNELGMPS   kuponkódot, hogy a kedvezményes áron vásárolhassuk meg a kerékpárt.

hirdetés