hirdetés

Az egyik legjobb Bluetti power Station remek áron

A minőség ára most alacsonyabb

hír
Az egyik legjobb Bluetti power Station remek áron 1

Forrás: Aliexpress, BLUETTI Official Store

SonkaMod
írta: SonkaMod
2024-04-04

Közel sem a legerősebb Bluetti power station az EB3A, viszont szerintem az egyik legjobb darab. Ez egy hordozható berendezés, de mégis elég erős ahhoz, hogy jól lehessen használni. Túrákra, kempinghez, különféle kitelepülésekkor remekül használható. Már teszten is járt nálunk, nagyon jól vizsgázott, de az ára is elég borsos. Viszont Aliexpressen most ahhoz képest igencsak jó áron lehet rendelni, nagyjából 100 000 Ft-ért meg is kapjuk.

Minden töltőcsoport külön ki- és bekapcsolható, illetve van egy biztosítékgomb is az előlapon, 250 V/10 A-es értékekkel. Ha a bemenetet és kimenetet egyszerre vesszük használatba, akkor egy szünetmentes tápegységet kapunk. A kapacitása 268 Wh és a terhelhetősége pedig 600 W, vagyis ennyi az a maximális terhelés, amit egy eszköz felvehet az EB3A-ról. Ez akár kitolható szoftveresen 1200 W-ig is, de ezt nem javallott hosszabb ideig igénybe venni.

Az elején lévő LCD panel egy rakás adatot mutat: töltöttség, terheltség, ki- és bemeneti teljesítmény, gyorstöltés, ha aktív, a terhelés mellett hátralévő idő, az áram frekvenciája, az UPS mód aktív-e, és így tovább. Mivel az EB3A rendelkezik Bluetooth modullal, így okostelefonról lehet vezérelni a berendezést.

Alapvetően nagyon minőségi cucc a Bluetti EB3A, de nyilván rétegtermék, sok embernek nincs ilyesmire szüksége. Többek között ezek miatt drága és jól tartja az árát. Ehhez mérten most Aliexpressen jó áron rendelhető, fel kell hozzá használni a FOLLOWUS  és az AECD30A  kuponkódokat, így pedig a végösszeg megáll 100 500 Ft-nál, míg a tesztünk idején legalább 130 000 forintba került. A szállítása pedig ingyenes és EU raktárból küldik.

hirdetés