hirdetés

Az egyik legerősebb állóporszívó vihető olcsón

A Shunzao Z11 Max szívóereje legendás

hír
Az egyik legerősebb állóporszívó vihető olcsón 1

Forrás: Geekbuying

írta: Don Kartács
2022-12-05

A Shunzao is a Xiaomi érdekeltségi körébe tartozó márka, és szerencsére már teszteltük is, így tudjuk, hogy egy kiváló termékről van szó. A hírnevét a brutális szívóerejével szerezte, nem is tudom, hogy a piacon van-e nála bikább eszköz. A 60 perces üzemidő sem rossz, de az igazi finomság az ára, az NNNSHUNZOCZ  kuponnal 61 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vihető haza EU raktárból, ingyenes szállítás mellett.

Ezen tulajdonsága kifejezetten a felső kategória jellemzője, hasonlót a Roborock H6 tud. Az akkumulátora 7 darab 2500 mAh-s cellából áll, amivel akár 60 percet is takaríthatunk egyhuzamban, és gyorscsatlakozóval cserélhető is.

A porszívó a bizonyos értelemben a felső kategóriába tartozik, csak a versenytársainál jóval olcsóbb, de még a tesztünk idején is majdnem 80 000 Ft-ot kértek érte. Ehhez képest az NNNSHUNZOCZ  kuponnal 61 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vihető haza EU raktárból, ingyenes szállítás mellett.

hirdetés