hirdetés

Az Aliexpress Winter Sale lefagyasztotta az árakat

Li-Ning csukák akciósan

hír
Az Aliexpress Winter Sale lefagyasztotta az árakat 1
Don Kartács
írta: Don Kartács
2021-01-13

A Winter Sale alkalmából újabb árcsökkentésekkel kedveskedik nektek az Aliexpress. A Li-Ning cipőket pedig különösen kedveljük, főleg akkor ha a szokásos olcsóságuknál is jobb áron érhetők el. A hölgyeknek és az uraknak is van választék, és nemcsak futkorászáshoz, de utcára való lépőket is el lehet olcsón hozni.

A második, szerintem érdekes csuka a Li-Ning Bubble Max Knit, aminek nomen est omen módjára, a neve tartalmazza a lényegét. „Bubble”, mert légtalpas modell, és „Knit”, mert egy kötött cipőről van szó, ebből pedig kitalálható, hogy nem télvíz idején érdemes viselni. Viszont a tavaszi-nyári cipők pont ebben az évszakban olcsóbbak, és az Air Max jellegű talppal ellátott lábbeliket 15 000 Ft alatt nem nagyon lehet kapni. Ez 7500 Ft csak, szóval nem tűnik rossz választásnak.

Az olcsó futócipő kategóriában – ez durván 6000 Ft-ot, vagyis 20 dollárt jelent – 4 lábbelit is összeszedtem, kettőt az uraknak és kettőt a hölgyeknek. A Li-Ning Flex Run V2-t próbáltam is, remek cipő akár utcára is:

És akkor egy klasszikus, Li-Ning 3K néven, ami kifejezetten utcára való taposó, és szerintem az Adidas Classic széria letisztult kinézetű retro cipőit idézi. Ez is három színösszeállításban kapható, és szerintem kifejezetten kívánatos darab. Ez ráadásul nem mesh anyagból, hanem talán bőrből készült, így nemcsak nyáron használható. Durván 9400 Ft-ot kérnek érte.

És akkor a végére egy „mit ne” szekciót is csináltam, hogy lássátok, melyek azok a csukák amiket jelenleg nem tartok olyan jó vételnek. Az egyik a számtalanszor méltatott Li-Ning Rouge Rabbit IV, amit 43,55 USD-ért árulnak. A cipő ennyit is bőven megér, de általában 30 USD körül szoktuk elhozni, vagyis ez az ár nem igazán akciós, és itt már a vám is bejátszik. A másik a kiváló Li-Ning Super Light széria, a XVI-osról van Népítélet posztunk is, az utódja a Super Light XVII viszont irdatlan drága, 54 USD. Az új széria megjelenésével általában kb. 50%-kal esik az előző ára, vagyis tegyétek wish listre, várjátok meg, míg kiadják a XVIII-ast, majd 30 dollár körül menjetek rá az elődre.

hirdetés