hirdetés

Az Acgam motoros asztala soha nem volt ilyen olcsó

Már asztallappal is 100 000 forint alatt kapható

hír
Az Acgam motoros asztala soha nem volt ilyen olcsó 1

Forrás: Geekbuying

Atika
írta: Atika
2023-11-07

Az Acgam dupla motoros, állítható magasságú asztalkerete nagy népszerűségnek örvend, ezt pedig annak köszönheti, hogy a hazai konkurenciánál sokkal jobb választás minőségben és árban egyaránt. Azonban lehet ezt még fokozni, a Geekbuying ugyanis ilyan kuponnal és extra kedvezménnyel dobott meg minket, hogy soha nem látott mélységekbe taszította az ET225E modellt, amit így most már tényleg nem szabad kihagyni. Még karácsonyi ajándéknak is tökéletes lehet.

Kétmotoros az asztal, ami azért nagyon jó, mert nincs áthajtás benne, ami be tudna csípni dolgokat, ráadásul beszorulásérzékelője is van, így ha valami az asztallap alá szorulna, akkor leáll.

Érthető módon lapra szerelten, darabokban érkezik a cucc, és magunknak kell összeszerelni, de minden szerszámot mellékelnek hozzá a csomagban. A keret nem tartalmaz asztallapot, azt szabadon választhatunk hozzá, aminek a maximális mérete 180×80 centiméteres lehet. Ha viszont szeretnénk asztallappal együtt rendelni, akkor azt is megtehetjük, mert úgy is baráti áron lehet hozzájutni.

A Geekbuyingon a 11.11-es vásár alkalmával extrém olcsón meg lehet kapni az Acgam termékét. Asztallap nélkül, csak a váz 67 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, ingyenes kiszállítással, EU raktárból a GKB231120  kuponkóddal és a PayPales fizetés esetén elérhető, extra 10 dollár kedvezménnyel. Ha pedig akarjuk hozzá az eredeti, 140×60-as asztallapot, akkor az egész bútor kijön 92 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ból, szintén ingyenes, EU raktáras szállítással a korábban említett kuponnal és az extra PayPal kedvezménnyel.

hirdetés