hirdetés

Átkeresztelték a BlitzWolf WiFi-s öntözésvezérlőjét

A lényeg nem változott

hír
Átkeresztelték a BlitzWolf WiFi-s öntözésvezérlőjét 1

Forrás: Banggood

írta: SonkaMod
2023-04-20

A BlitzWolf WiFi alapú öntözésvezérlője volt a BW-WTR01, ami szerencsére még most is kapható, viszont teljesen más néven. Immáron Garfans márkanév alatt fut, de szerencsére semmi más nem változott rajta, ami azt is jelenti, hogy ezt a remek eszközt továbbra is lehet rendelni, ráadásul még kupon is elérhető rá, amivel korrekt áron szerezhető be.

Ha csatlakoztattuk a hálózatra a locsolót, akkor okostelefonos alkalmazásból vezérelhetjük. Bármikor és bárhonnan elindíthatjuk a vizet, és azt is megadhatjuk neki, hogy mennyire folyjon. Az áramlást 5 liter/perc és 35 liter/perc között állíthatjuk. Természetesen lehet időzíteni, így megadhatjuk neki, hogy például minden nap, reggel 7 és 8 között locsoljon. Ha esik az eső, akkor nem kell annyi mesterséges öntözés, ilyenkor egy kattintással késleltethetjük azt 24, 48 vagy akár 72 órával. A rendszerhez külön megvásárolható a föld nedvességmérő is, mellyel összekötve az alapján állíthatjuk be a locsolást, hogy mekkora a talaj nedvességtartalma.

A csomag tartalmazza magát a vezérlőt és a gatewayt, ami nélkül nem is tudna működni. Ezeket most a BG822ee0  kuponkóddal megrendelhetjük és így 19 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, szállítási költséggel együtt. Azt gondolom, hogy ez korrekt ár, ennyit megér ez a remek vezérlő, a nyár pedig hamarosan itt van, így az ilyen cuccok vásárlását nem nagyon lehet már halogatni, ám mivel csehországi raktárból küldik, így pár nap leforgása alatt meg is érkezik az eszköz.

hirdetés