hirdetés

Asztma és allergia enyhítő atkaeltávolítót áraztak le

Olcsóbban vihető a Smarock S10

hír
Asztma és allergia enyhítő atkaeltávolítót áraztak le 1

Forrás: Geekbuying

Don Kartács
írta: Don Kartács
2023-06-20

A Smarcok atkaeltávolító berendezéseket gyárt, az S10-ből ráadásul kétféle verzió is van, a sima és a Pro, ez utóbit teszteltük is, így jó kiindulási alap a tájékozódáshoz. Minden ilyen berendezés lényege, hogy többféle módon intézi el a poratkákat, amelyek súlyosbítják a különböző irritációkat, az allergia és az asztma tüneteit. Van egy fizikai ütlegelés, a hagyományos szívás, de hővel és UV fénnyel is pusztítanak. Márpedig az egészségetek nem játék, és az eszköz sem kerül különösebben sokba, ezért érdemes ránéznetek.

A Smarock S10-nek van egy Pro verziója is, ami szinte minden tulajdonságában megegyezik az S10-zel, annyi különbséggel, hogy a fehér szín helyett már szürkében pompázik, de ami fontosabb, hogy kapott egy poratka szenzort. Ez az érzékelő figyeli, hogy az éppen takarított felületen mekkora a poratka koncentráció, és százalékos formában kiírja a kijelzőjére, így pontosan tudjátok, hogy meddig kell porszívózni a bútordarabot. Ez viszont 10 000 Ft-tal drágább, mint a sima, így szerintem ezt a felárat nem éri meg, de akinek ez lenne a szíve vágya, az alul megtalálja a vásárlás gombon.

A Smarock S10 is általában 30 000 Ft fölött szokott lenni, de most a 74MN25Y  kóddal 24 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vihető, ingyenes szállítás mellett, EU raktárból.

hirdetés