hirdetés

Árzuhanás TomTop módra

Megérős kütyük

hír
Árzuhanás TomTop módra 1
hajas
írta: hajas
2020-08-25

Lezuhantak az árak a TomTopnál, és ezt kihasználva összeszedtem nektek a leginkább megérős kütyüket. Ebben a válogatásban Xiaomi cuccokat találtok: lesz itt TWS fülhallgató, vezeték nélküli porszívó, esernyő és elektromos roller. Mindegyik termék az árazás vagy a szállítási mód miatt áfa- és vámmentesen érkezik hozzátok, így nem kell tartanotok a váratlan költségek miatt.

Xiaomi 90fun esernyő

Hamarosan beköszönt a borongós, csapadékos ősz, előkerülnek az esőkabátok és az esernyők. Ha utóbbi vásárlásán gondolkodtok, akkor van egy jó hírem: a Xiaomi is gyárt jó minőségű esernyőket, ráadásul olcsón kínálják. Összecsukhatjátok, így könnyen elfér a táskátokban. Átmérője 115 centiméter, így egyszerre akár ketten is használhatjátok, így védve lesztek a zuhogó eső ellen. 4900 forintért a tiétek lehet.

Xiaomi Dreame V9

A Dreame V9 az egyik legolcsóbb vezeték nélküli porszívó a Xiaomi kínálatában. Korábban már kipróbáltuk, itt olvashatjátok a róla készült részletes tesztünket. Akár egy órán keresztül is használhatjátok, ennyi idő pedig bőven elegendő egy nagyobb lakás kitakarításához, de akár az autótokat is meg tudjátok vele szabadítani a kosztól. HEPA szűrőn keresztül jut vissza a levegő a lakásba, így nem csak a szőnyegek szabadulnak meg a dzsuvától, hanem a levegőben található por mennyisége is csökkenni fog. 20 000 Pa-os szívóereje felzabálja az összes porcicát, poratkát. Búcsút inthettek a porzsákoknak, hiszen a fél literes tartályt csak ki kell ürítenetek használat után.

Xiaomi Haylou GT1 Pro

A Haylou fülesei remekül szólnak, akárcsak a GT1 Pro. Egy töltéssel 4 órán keresztül hallgathattok vele zenét, a bölcső pedig 26 órányi energiát tárol magában. IPX5-ös vízállósági besorolásának köszönhetően bátran használhatjátok sportolás közben, akár esőben is, nem fog baja esni. A fülhallgatók oldalaira érintésérzékeny vezérlőgombokat szereltek, ami szerintem sokkal kényelmesebb és praktikusabb megoldás, mint a nyomógombos változat. A töltőtokon 4 LED mutatja az akku állapotát. 6300 forintért tudjátok megrendelni a kütyüt.

hirdetés