hirdetés

Árzuhanás a TomTopnál

Vegyes válogatás következik

hír
Árzuhanás a TomTopnál 1
írta: hajas
2020-08-11

Akik olvastak minket múlt héten, ők tudhatják, hogy már a TomTop legjobb akciós termékeit is hetente elhozzuk olvasóinknak. Ebben a cikkben robotporszívót, TWS fülhallgatót, hajnyírót és elektromos borotvát találtok. Mindegyik termék az árazás vagy pedig a szállítási mód miatt áfa- és vámmentes.

Redmi Airdots

A Xiaomi Redmi Airdots vezeték nélküli fülhallgatója olcsó, de ennek ellenére nagyon jó minőségű kütyü. A fülesek egy töltéssel 4 órán keresztül muzsikálnak, a bölcső pedig összesen fél napnyi energiát tárol magában. Sportoláshoz is remek választás, futás közben sem esik ki. Az Airdots-on a mikrofon mellett egy-egy gomb is helyet kapott, amikkel zenét válthattok vagy hívást tudtok fogadni anélkül, hogy elő kellene vennetek a telefonotokat. 4400 forintot kérnek érte.

Xiaomi Enchen Sharp hajnyíró

Ha olcsón szeretnétek elektromos hajnyírót, akkor a Xiaomi Enchen Sharp-pal jól fogtok járni. A kütyü akkumulátorról 45 percen keresztül működik, így nem fogtok beleakadni a kábelbe a használat során. A penge vágóméretét 0,8 és 2 milliméter között tudjátok állítani, de járnak hozzá különböző fejek is, így mindenki könnyen megtalálja az ideális hosszt. 5500 forintért rendelhetitek meg.

Xiaomi Enchen BlackStone 3

A Xiaomi Enchen 3 három vágófejjel rendelkezik, melyek külön-külön mozognak, így precízen követik az arc vonalait. A készülék elején egy LED-es kijelző mutatja az akku töltöttségét. Ha tele az aksi, akkor akár 150 percen keresztül üzemel a gép, így csak ritkán kell előkeresnetek a Type-C töltőjét. Az USB port egyébként nagyon praktikus, hiszen így utazáskor elég csak a mobilotok töltőjét magatokkal vinnetek. IPX7-es minősítést kapott, így akár borotvahabbal is használhatjátok, a csap alatt pedig bátran leöblíthetitek. 6100 forintért a tiétek lehet.

hirdetés