hirdetés

Árzuhanás a Geekbuyingnál

Nagymárkák, leértékelve

hír
Árzuhanás a Geekbuyingnál 1
írta: hajas
2020-02-20

Újabb akciókkal kecsegtet a Geekbuying. Ezúttal a legjobban menő márkák termékeit értékelték le. Olcsón vehettek Xiaomi, Tronsmart cuccokat, és még sok mást.  A teljes kínálatot itt tudjátok megnézni. Összeszedtem a legjobb akciókat, nézzétek meg. Csak olyan termékeket válogattam, amik vagy EU raktárból érkeznek, vagy pedig áfamentes szállítással érhetőek el.

Tronsmart Glary Gaming Headset

A Tronsmart a gamerekre is gondolt, és elkészítette számukra a Glary Gaming headsetet. Teljesen jól néz ki a termék, jó minőségű anyagokból rakták össze. Kényelmes, memóriahabos fülpárnák kerültek rá, így ha sokáig viselitek, akkor sem fogja nyomni a fületeket. 7.1-es hangzást ígért a gyártó, így játék közben hallani fogjátok, hogy melyik irányból jönnek felétek. Zajszűrős a mikrofonja, aminek köszönhetően meg tudjátok kímélni játékostársaitokat az általatok generált „tájfuntól”. Ha gépen játszanátok, akkor ezen a linken keresztül letölthető egy hangszín szabályzó program, így testre tudjátok szabni a hangzást. 9400 forintért tudjátok megvásárolni, az ára miatt pedig áfamentes.

Xiaomi VIOMI V2 Pro robotporszívó

A Viomi V2 Pro teljesen eltért a Xiaominál megszokott fehér, fekete és narancs színvilágtól, hisz ő szürke, fekete és kék színben pompázik. A porszívó képes egyszerre feltörölni és felporszívózni is, ami így sokkal gyorsabban tud végezni a két utált feladattal. Egybe van építve a por- és a víztartály, így nem kell külön cserélgetni. Sajnos nem helyettesíti ő sem a hagyományos felmosást, a finom port és a kisebb foltokat azonban eltünteti. Amikor tesztelésen járt nálunk, akkor nem lehetett beállítani a porszívó szoftverében, hogy mikor induljon takarítani, azonban azóta ezt sikerült beleapplikálniuk a fejlesztőknek, így előre be tudjuk időzíteni a kicsikét. Lézeres szenzorral pásztázza a terepet, és el tudja menteni a készített térképet, így hatékonyabb és gyorsabb takarítás érhető el vele. Sőt, még a különböző helyiségeket is el tudja különíteni, így azt is meg tudjátok adni, hogy hol takarítson a masina. 111 000 forintot kérnek érte, és nem kell aggódnotok az áfa miatt, hisz európai raktárból érkezik.

hirdetés