hirdetés

Áprilisi vásár az ADO-nál, sok remek bringa akciós

A legjobb árakat a gyártó weboldalán találjátok

hír
Áprilisi vásár az ADO-nál, sok remek bringa akciós 1

Forrás: adobike.com

írta: Norbi
2022-04-21

Az ADO az egyik legnépszerűbb kínai elektromos kerékpár gyártó, akik hatalmas akciókkal köszöntik az áprilist, amelynek keretein belül jelentős kedvezményekkel tudjátok megvásárolni a termékeiket. Az ADO név az A Dece Oasis szavakból áll össze, ami magyarul “oázis a sivatagban”-t jelent, amit a Crescent-tó ihletett. Legfontosabb küldetésük, hogy olyan elektromos kerékpárokat, rollereket és kiegészítőket gyártsanak, melyek a világ minden táján biztosítja az emberek számára az elektromos járművek előnyeit. Az összes terméküket EU raktárból tudjátok megrendelni, ingyenes szállítással minden további költségtől mentesen. Az összes bringára 1 év teljeskörű és 10 év váz garanciát biztosítanak. 

ADO A20F+

Az A20F+ az A20+ egy feltuningolt, akár a terepre is alkalmas változata. Ez már első ránézésre is látszik, hiszen kapott egy első teleszkópot, a 20 colos kerekei jóval vaskosabbak, 4 col szélesek, és a mintázatának köszönhetően a földutakkal is simán megbirkózik. A motorja a kisebb testvéréhez hasonlóan 250 wattos, így akár 25 km/órás sebességre is képes az utakon. 10,4 Ah-s akkumulátorral szerelték fel, melynek köszönhetően tisztán elektromos üzemmódban 40, rásegítéssel pedig akár 80 kilométert is meg tudtok vele tenni, a 7 sebességes Shimano váltóval pedig kedvetek szerint tudjátok változtatni az áttételt.

Az akkuja kivehető, így kényelmesen tölthető, nem kell az egész bringát magatokkal cipelnetek a töltőhöz. Ez a modell is összecsukható, így ha épp nincs rá szükségetek, akkor kis helyen tudjátok tárolni. 343 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok megrendelni EU raktárból.

Ha valamiért egyik bringa se nyerte el a tetszéseteket, akkor érdemes körülnézni az oldalon, ugyanis minden 1000 dollár feletti vásárláskor 50, illetve minden 1800 dollár feletti vásárláskor 100 dollár kedvezményt kaptok.

hirdetés