hirdetés

Anyák napi akció a Bluettinél

Energiatárolási megoldásokról lesz szó e jeles ünnep alkalmából

hír
Anyák napi akció a Bluettinél 1

Forrás: Bluetti

írta: Don Kartács
2023-05-12

Anya csak egy van, ahogy mondani szokták, és hát Anyák napja alkalmából a Bluetti is akciózik. Ez pedig úgy jön össze az ünnepekkel, hogy az akciósorozat május 6-án indult és 18-áig tart, ebbe pedig beleesik az ünnep. Persze bármire fel lehet húzni egy jó marketing szöveget, de most ettől vonatkoztassatok el, és ugorjatok a cég aloldalára, ahol az ünnepi ajánlatokat személhetitek meg. Mint minden eszközüket, ezeket is EU raktárból küldi a cég, így pár nap alatt hozzájuthattok a készülékekhez.

Forrás: Bluetti

Minden olyan termék, ami az „EB” betűkóddal kezdődik – EB3A, ezt teszteltük is, EB55 és EB70 -, illetve ezek variánsai – ami nem jelent mást, mint néhány plusz napelemet – tartoznak a „még könnyedén arrébbviszem” kategóriába, ezektől a kisebb eszközeitek életben tartását, gyorstöltését, illetve számtalan kimenetet várhattok el. A legtöbbnek van UPS funkciója is, szóval adatvesztés ellen is tökéletesek egy számítógép vagy egy bármilyen munkaállomás alá.

Eggyel nagyobb kategória az „AC”, ebből a 200P/200Max és a még sokkal bikább AC300, amelyek valójában hordozható power stationök, de a moduláris fajtából. Ez azt jelenti, hogy a „B” kezdőbetűjű akkumulátorokkal lehet a rendszert kiegészíteni, így nagyobb összteljesítményt tudnak ezek az eszközök leadni, illetve a kapacitásuk is jelentősen megnő. Ezek inkább már a komolyabb konyhai gépek kitartására valók, mehet róluk a hűtő, a tábori rezsó, a vízforraló, és nagyjából minden, amire egy mező közepén a kényelmes élethez szükségetek lehet. Ezeket a rendszereket is ki lehet egészíteni a „P” jelű napelemekkel, jellemzően 200-420 W-nyi bemenő teljesítmény szolgáltatnak, hogy napenergiával is fel tudjátok tölteni a rendszereket.

Forrás: Bluetti

A lényeg persze nem a száraz műszaki adatok, hanem az, hogy mennyit is lehet spórolni az Anyák napi kedvezményekkel. A napelemeken nagyjából 40-70 €-t, míg a komolyabb szettekből akár 1050 €-t is lehet faragni, ami már szemmel látható árcsökkenés. Nézzetek szét az aloldalon, illetve érdemes elkóborolni a honlapon, hiszen sokkal komolyabb rendszereket is árul a Bluetti, amelyek akár egy lakást is képesek órákon keresztül energiával kiszolgálni.

hirdetés