hirdetés

Anker Soundcore Life Q35 az egyik kedvenc fejesünk

És most 11.11 alkalmából olcsóbban a tietek lehet

hír
Anker Soundcore Life Q35 az egyik kedvenc fejesünk 1

Forrás: Anker Official Store

Don Kartács
írta: Don Kartács
2023-11-11

Nem tudom, teszteltem-e már életemben száz különböző fül- és fejhallgatót, de az egyik, amit magamnak is megvettem, az Anker Soundcore Life Q35 volt. Mindent tud, amit manapság lehet: ANC, NFC, Tap to Talk, hosszú az üzemideje, jó a mikrofonja és még kényelmes is. Nem mellékesen az appból paraméterezhető, ha valami nem tetszene a hangképben. 35 000 forint körül szokott lenni az ára, most a 11SALE8  kupon plusz a  spend&save automatizmus, illetve némi Ali coin segítségével 27 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ra vihető le.

A hangminősége a kategóriájában megdöbbentően jó az LDAC protokollnak köszönhetően,

amit sajnos a Windows 10 nem támogat, de az Android igen, így flac fájlokkal vagy Tidallal sokkal élvezhetőbb lesz a zene. Az üzemideje 40 óra, ANC-vel!, mert egyébként meg 60. Nálam kibír kb. egy hetet, de mivel gyorstöltéssel is rendelkezik, ezért 2 óra alatt fullra lehet tölteni. Egyszerre két eszközhöz tud csatlakozni, vagyis tolhatjátok Windows és Android alatt is a muzsikát. Aztán van hozzá app, 22 előredefiniált móddal, van alvássegítő/relaxáló funkciója, lehet időzíteni, és még sorolhatnám. Tényleg rengeteg mindent tud, bővebben a tesztben.

Ráadásul kaptok hozzá egy tokot, amiben nagyon egyszerű szállítani, főleg, hogy kicsire összecsukható. 35 000 forint körül szokott lenni az ára, most a 11SALE8  kupon plusz a  spend&save automatizmus, illetve némi Ali coin segítségével 27 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ra vihető le az ára. Ez tényleg egy ajánlott vétel, még a szokott termékekhez képest is.

hirdetés