hirdetés

Alldocube tabletvásár, amit a forint erősödése támogat

Forint fel, tablet ára le

hír
Alldocube tabletvásár, amit a forint erősödése támogat 1
SonkaMod
írta: SonkaMod
2020-12-17

Az Alldocube tabletek alapvetően nem arról híresek, hogy túl sokat kérnének értük. Jellemzően alsó- és középkategóriás gépeket gyártanak, amik árazása teljesen reális, de nem is szállhatnak el, mert nem egy agyonhájpolt márkáról beszélünk. Viszont az iPlay 20 és 30-as széria igencsak jól fogy, a Banggoodon szinte a megjelenésüktől kezdve alacsony áron kaphatók. A mai nap elérhető ezekre a termékekre kupon is, amivel még faraghatunk egy keveset az árcetlin.

A normál alapfelszereltségű modellnél a BG85e370 kuponkóddal egy kicsit tudunk faragni az amúgy is akciós áron, így 36 300 forintba kerül, míg a Pro verzió már ennél azért drágább, a BG29befe kóddal 49 500 forintért rendelhető.

AlldoCube iPlay 30

Az iPlay 30-ban már nem Unisoc, hanem Mediatek processzor ketyeg, abból is egy Helio P60-as. Ez egy sokkal gyorsabb lapka, nyolcmagos, amelyek 2 GHz-en futnak, több benne a cache és kezel DDR4-es memóriát is. 4 GB rendszermemória került a gépbe, amit 128 GB háttértár támogat, de tudjuk bővíteni SD kártyával is. A kijelzője is nőtt egy kicsit, immár 10,5 inch-es, 1920×1200 pixel felbontással. Az akkumulátor 1000 mAh-val hízott, immár 7000 mAh-ra. WiFi-t 2,4 és 5 GHz-es sávon is tudunk használni, és kezel két darab SIM kártyát, tehát mobilnetezésre is képes, természetesen a B20-as frekvenciát is tudja használni. Láthatunk rajta egy Type-C portot, amin keresztül tölthetjük, és a jack csatlakozó sem maradt le. A rendszer naprakész, Android 10 fut rajta, akár csak az elődön. Ezt a tabletet még nem fogtuk kézben mi sem, de reményeink szerint hasonlóan jól teljesít majd, mint a 20-as széria. Ezt amiatt is sejteni lehet, hogy nem sok különbség van a gépekben, de az egyik legfeltűnőbb változás, a processzorcsere biztosan jó hatással van a teljesítményre.

Mégiscsak az az „illendő”, hogy az újabb modellek a drágábbak, így az iPlay 30 a legtöbbe kerülő darab a három eszköz közül, de a BGcc297d kuponkóddal ez is csak 52 300 forintot kérnek.

hirdetés