hirdetés

Állati ajánlatok a Geekmaxitól

Macskaalommal és takarítóeszközökkel készültek

hír
Állati ajánlatok a Geekmaxitól 1

Forrás: Geekmaxi

Bagi
írta: Bagi
2024-07-05

Ha van otthon négylábú kedvencetek, akkor tudhatjátok, hogy nem kevés extra időt vesz el a lakás rendbetétele. A Geekmaxi most gondolt rátok, hiszen számtalan praktikus kütyüt akciózott le. Találkozhattok az állatkák kozmetikázásához, itatásához vagy akár takarításhoz használható eszközökkel. Nézzetek körül a promóció oldalán, hiszen biztos találtok olyan terméket, ami megkönnyíti a közös mindennapjaitokat.

Narwal Freo X Plus robotporszívó

A Narwal Freo X Plus robotporszívó bár 7800 Pa szívóerővel távolítja el a port a kemény padlókról és a szőnyegekről is, mégis csendesen működik. Ha tartotok otthon kisállatot, nem találtok ideálisabb modellt, mivel az SGS és TÜV tanúsítvánnyal rendelkező Zero-Tangle keféje feltekerésmentesen küzd meg a szőr- és hajszálakkal. Az Edge Rotation funkcióval alaposan megtisztítja a sarkokat, nem marad megbúvó szennyeződés. A porszívózás mellett felmosást is vállal, de nemcsak maszatol mint sok más típus, hanem 6 N lefelé irányuló erővel távolítja el a makacs foltokat. A 280 ml-es tartályból négy fúvóka egyenletesen adagolja a vizet, így csíkmentes lesz a végeredmény.

Lézeres navigációval szerelték fel, ami minden irányban pásztázza a környezetét és 3D térképeket készít, így a legoptimálisabb takarítási útvonalat képes megtervezni még sötétben is. A két oldalsó és elülső érzékelő észleli az akadályokat. Könnyen alkalmazkodik a különböző felületekhez, hiszen a szőnyegekhez érve 8 milliméterrel megemeli a felmosót, így azokat nem vizezi össze. Az 1 literes, HEPA szűrős, eldobható porzsák akár 7 hétnyi pormennyiséget képes tárolni. Applikáció segítségével távolról irányíthatjátok, itt beállíthattok no-go zónákat, de választhattok hangvezérlést is. A szerkesztőségünkben is járt, olvassátok el, hogy viselkedett a tesztelés során.

A Geekmaxi GMXFreoXPlus  kuponjával most 109 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjátok meg európai raktárból.

Ultenic MC1 robotporszívó

Az Ultenic MC1 robotporszívó az 5000 Pa-os szívóerejével könnyen megbirkózik a kisállatok szőrével, morzsákkal, hajjal és porral, legyen szó kemény padlóról vagy szőnyegről való takarításról. Négy fokozatban állíthatjátok a szívóerőt, így megfelel szinte minden igénynek. Felmosásra is használhatjátok, hiszen forgó felmosóval szerelték fel. Nagy sebességgel, percenként 180-szor forog, miközben 6 N lefelé irányuló erőt fejt ki a padlóra, ami inkább a kézi súroláshoz hasonlít, így alaposan tisztít. A beépített érzékelő segítségével maximális szívóerőre kapcsol, ha szőnyeget észlel, miközben felmosás során elkerüli azokat, nehogy vizesek legyenek.

Három hónapon keresztül hozzá sem kell érnetek, hiszen automatikusan visszatér a dokkolóra, ahol nemcsak tölti magát, hanem megszabadul a felszívott szennyeződésektől, a 3 literes portartály pedig akár 3 havi koszt is képes eltárolni. A felmosót megtisztítja és forró levegővel megszárítja, így nem fog kellemetlen szag sem zavarni benneteket. Ha a gép töltöttsége 15 százalék alá csökken, visszatért az állomásra, majd onnan folytatja a takarítást, ahol abbahagyta. A LiDAR navigáció segítségével elkerüli az akadályokat, akár sötétben is gyorsan és pontosan összeállítja a lakás térképét és több szintet könnyedén kezelNégy darab leesésgátló szenzor dolgozik benne, ezért nem kell aggódnotok a lépcsők miatt, de az 1,8 centis küszöbökön is átküzdi magát.

Az Ultenic MC1 robotporszívó a Geekmaxi AL32M6R4  kuponjával 240 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhető meg. Ez nem kevés pénz, de a kütyü szinte minden takarítási feladatot levesz a vállatokról. Európai raktárból érkezik.

hirdetés