hirdetés

Aliexpress sportbolt válogatás

A legjobbak egy helyen

hír
Aliexpress sportbolt válogatás 1
írta: SonkaMod
2021-11-07

Ha amatőr sportolásról van szó, akkor sokan a Decathlonra esküsznek. Nagyon vitatkozni nem lehet velük, mi is előszeretettel járunk a budget sportáruházba, de van amit azért komolyabb helyen veszünk, és van olyan is, amit Aliexpressről rendelünk. Futós kiegészítőket, olcsó cipőket, biciklis bizbaszokat például nagyon jó áron kapunk Kínából. Jön a 11.11, amikor ezek a sportcuccok is olcsóbbak lesznek, tehát összeválogattuk azokat a márkákat és boltokat, ahol érdemes körülnézni és a kosárba pakolni a dolgokat.

AONIJIE

Alapból futásra és terepfutásra specializálódott kínai márka. Nagyon jó minőséget képviselnek, bátran ajánljuk őket a futós kiegészítők terén. Rengeteg táskájuk, vizes tömlőjük és egyéb termékük van. Hivatalos Aliexpress store-ral rendelkeznek, de más boltokban is összefuthatunk a cuccaikkal. Például a ott van a To ravel Outdoor Store, a Yougle Store, a Creepers Outdoor Store és a Camnal Outdoors Store, akik árulnak Aonijie cuccokat. Mindegyik bolt főoldaláról érdemes már előre begyűjteni a store kuponokat, és betenni a szimpatikus termékeket a kosarunkba.

Rockbros

Ha biciklis kiegészítőt rendelnénk Kínából, akkor az első, hogy a Rockbros cuccokat átfutjuk. Hatalmas termékválaszték, olcsó kiegészítők, minőségi termékek jellemzik. Egy csomó cuccukat itthon is meg lehet vásárolni, de Aliexpressről minden sokkal olcsóbb. Rengeteg Alis bolt forgalmazza a termékeiket, a teljesség igénye nélkül itt van pár: ROCKBROS Official Store, Rockbrosbike Store, Cycleling Store, Camlife Store, BICYCLEMALL Store, GOBICYCLE Store. Mindegyik bolt a kerékpározás területére szakosodott, így más gyártók áruit is meg lehet náluk találni. A store kuponokat ne feledje senki sem begyűjteni, és ezekből a boltokból is tegyünk ezt-azt a kosarunkba, ha megtetszettek.

XOSS és IGPSPORT

Pár nappal ezelőtt jelent meg a tesztünk a Xoss egyik sebességmérőjéről, így nagyon friss élményeink vannak a márkával kapcsolatban. Ha biciklis komputert keresünk, akkor talán ez a legmegfelelőbb márka. Az IGPSPORT sem rossz, azokat az eszközöket is érdemes csekkolni. Mind a kettő gyártó termékei megtalálhatók Aliexpressen, a XOSS-nak van hivatalos boltja is, az IGPSPORT-ot pedig több helyről is lehet rendelni. A kerékpáros komputerek világában ezeket a store-okat érdemes böngészni: Towild Cycling Store, SoRider Store, ChangYe Riding Store, BikeGPS Store, Bikego Store.

Kawasaki

A Kawasaki leginkább a tollaslabda és squash cuccokban erős. A kínaiaknál ezek nemzeti sportok, így nagyon jó termékeket csinálnak a témában, de sok olyan ruházatuk is van, ami egyéb sportolásra is tökéletes. Kicsit magasabbra árazott portékáik vannak, de általában minőségiek. Érdemes átpörgetni a hivatalos boltjukat, mert lesznek ám akciók 11.11-kor rendesen. Nemcsak ebben a boltban forgalmaznak Kawasaki termékeket, hanem még a Green Suger Sports-ban, és a VIP Sporting Store-ban is.

Li-Ning, Xtep, Onemix

A sportcipők mindig egy külön csoportot képeznek a sportcuccok között. Már írtunk pár Aliexpress boltról, ahonnan érdemes cipőt venni, de itt is megemlítenénk párat. A Li-Ning ezek közül a legjobb, viszont sajnos nekik csak a hivatalos boltjukból lehet vásárolni. Az árak nem rosszak, a minőség pedig kiemelkedően jó. Az Xtep is szintén remek minőség, és nekik is van hivatalos boltjuk, de máshol is be lehet szereni a lépőiket, például az Xtep Global Store-ban és a Xiaomijia Store-ban.

Onemix cipőből van annyi Aliexpressen, hogy nem kell a hivatalos boltra fanyalodnunk mindenképpen. Kapható egy rakás helyen ilyen márkájú csuka, például itt: Xiaomijia Store, sneakers manufcturer Store, Onemix SECOND Store, overseas outlet Store, onemix factory outlet Store, Onemix Online Store.

hirdetés