hirdetés

Aliexpress kütyüválogatás

Minden jó, egy helyen

hír
Aliexpress kütyüválogatás 1
írta: hajas
2020-04-06

Mindenki szereti az Aliexpress-t, hiszen rengeteg kütyüt tudtok olcsón beszerezni. Csináltunk egy válogatást nektek, amibe rengeteg cucc bekerült: lesz itt robotporszívó, tévés játék és elektromos fogkefe. Egyik terméknél sem kell vámköltségekkel számolnotok.

Data Frog TV-s játék

Ha unatkoztok otthon, és már unjátok a mai játékokat, akkor ideje visszatérni a klasszikusokhoz. A HDMI porthoz egyszerűen csak csatlakoztatnotok kell a kütyüt, micro USB-re kötni a másik végét, hogy áramot kapjon, és már lehet válogatni az 568 előre telepített játék közül. 2 kontroller jár hozzá, így akár ketten is nyomathatjátok a 8 bites játékokat. 6700 forintot kérnek érte.

Seago elektromos fogkefe

Végül egy fogkefét hoztam nektek. A Seago elektromos fogkeféje a nagy gyártókhoz képest sokkal alacsonyabb áron kapható. A készülék 2 perc után automatikusan kikapcsol, így nem tudjátok elcsalni a fogmosás idejét. A hatékony tisztításról a sörték gyors mozgása gondoskodik. USB kábellel tudjátok tölteni, és ezt elég 25 naponta megtennetek. 3 különböző fokozatot tudtok használni, így biztosan megtaláljátok a számotokra legmegfelelőbb erősséget. 3100 forintba kerül.

hirdetés