hirdetés

Aliexpress kütyü válogatás

Vicces cuccok fillérekért Vol 14.

hír
Aliexpress kütyü válogatás 1
írta: Rolla
2019-07-18

Ééés ismét Aliexpress, újabb nélkülözhetetlen cuccokkal. Becsapós termékek, hiszen a sorozatban a legtöbb kütyü olyan, amiről nem is gondolnátok, hogy létezik és szükségetek van rá, amíg meg nem látjátok. Ilyen például a fogyasztó varázssíp vagy a sült csirkecomb alakú párna, amivel a legunalmasabb lakást is feldobhatjátok.

Fogyasztó varázssíp

Ha nem jött össze esetleg a beach body elérése erre a nyárra, ne keseredjetek el. Az sem baj, ha az esti ivászatban és a hajnali gyroszozásban merül ki a sport, hiszen ezzel a varázssíppal semmit nem kell tennetek azok kívül, hogy belefújtok. Jó mi? Utoljára magyar népmesében láttam hasonló csodacuccokat. Állítólag a helyes légzés elsajátításában segít, amivel fogyhattok. Hú, még leírva is durva ez a mondat. Gondoljatok csak bele, hogy mennyi pénzt dobtok ki a kondibérletre és a mindenféle táplálékkiegészítőre, szerencsére ez a síp csak 400 forintba kerül.

Homár jelmez

A múltkori nagy sikerű dínó jelmez után itt van egy újabb gyöngyszem. Ráadásul nemcsak annyiból áll a dolog, hogy ti beöltözhettek homárnak, hanem a tökéletes kialakításnak köszönhetően ti lehettek azok, akik meglovagoljátok ezt az állatot, beteljesítve ezzel régi nagy álmotokat. Nekem ez a kedvencem – tuti valami megmaradt gyermekkori frusztráció -, de beöltözhettek szumóbirkózónak, kövér csávónak vagy akár unikornis-zsokénak is. Életetek legjobban befektetett 12.000 forintja lesz.

Ez nem egy kutya, csak egy párna

A nevével megvett a termék. Mondjuk tényleg nem véletlenül igyekeztek felhívni a kedves vásárlók figyelmét arra, hogy ez egy párna, hiszen meglepően élethű termékről van szó. A jelmezekhez hasonlóan itt is van választási lehetőségetek.

Ha a kisállatok inkább sütve jönnek be, akkor malaclábat, csirkecombot és halat is vehettek, mindenképpen étvágygerjesztő, ezért fogyókúrázóknak nem ajánlom, hacsak nem vesznek mellé egy varázssípot. 3-4000 forint körül szerezhetitek be, letisztult lakásdizájnhoz ideális.

Fülbevaló

Ha már csirke, akkor érdemes az ékszereket is megnézni, hiszen nem csak párnaként, hanem fülbevalóként is beszerezhetitek, ha erre vágytok. És miért ne vágynátok erre? Nincs olyan lány a földön, aki ne örülne neki, születésnapra és Valentin napra is jó ötlet. Válogatósoknak természetesen van más fajta is, például alpakákat is akaszthattok a fületekbe, de ha nem állatosat szeretnétek, akkor ajánlom a minden eseményre felvehető cigarettát.

Ha nem volt elég a jóból, akkor nézzétek meg a sorozat előző részeit vagy garázdálkodjatok szabadon az Aliexpressen.

hirdetés