hirdetés

Aliexpress kütyü válogatás

Vicces cuccok fillérekért Vol 13.

hír
Aliexpress kütyü válogatás 1
Rolla
írta: Rolla
2019-06-24

Az Aliexpress továbbra is bőven tud érdekességekkel és furcsaságokkal szolgálni, nem véletlenül ez a kedvencem a rendelős oldalak közül. Hogy melyik a nagyobb, az emberi hülyeség, kreativitás vagy a lustaság, azt sajnos nem tudom, de mindegyikre találni bőven példát. A mai termékek között szerepel például üvegnyitó, ehető aranyfólia és Vasember Bluetooth-os hangszóró is, de azok számára is van tippem, akik a nyári nagy meleg helyett inkább decemberért imádkoznak.

Bor frissentartó kupak

A nyár eljöttével egyre többször kerülnek elő este a borok, hiszen nincs is annál jobb, mint mikor egy hosszú nap után a lábatokat feldobva, egyedül vagy társasággal felbontotok egy üveg bort és élvezitek a kertben a csendet, nyugalmat és a szúnyogokat. Ha kijöttetek télen és tavasszal a gyakorlatból, akkor megeshet az a sajnálatos esemény, hogy nem tudtok meginni egy teljes üveggel, hanem felbontás után vissza kell tenni a hűtőbe.

A parafadugó visszagyömöszölése nem mindig eredményes, csavaros kupakos bort pedig 16 éves kor felett már nem iszunk, de szerencsére az Alin megtalálható ez a rozsdamentes acél zárókupak, ami a vákuumnak köszönhetően kiszívja az üvegből a levegőt. Így kisebb az esély arra, hogy megromlik a bor, és másnap este is élvezhetitek hűtőszag és furcsa utóíz nélkül. 330 forintba kerül, ami vicc összeg, főleg, ha belegondolok, hogy mennyi bort locsoltam már ki csak azért, mert nem tudtam normálisan eltárolni későbbre.

Vasember Bluetooth-os hangszóró

Fura világot élünk, ez többek között azon is látszik, hogy régebben maximum 15 éves korig volt elfogadott játékszerekkel rohangálni. Ma már teljesen belefér, ha felnőtt emberek polcán Robert Downey Jr. baba van, vagy különböző plüssök lógnak a kocsijukban a visszapillantóról. Ha ti is szeretitek a filmes kütyüket, azon belül is a Marvel univerzumot, akkor valószínűleg ez a Vasember Bluetooth-os hangszóró is megdobogtatta a szíveteket. 3.300 forintba kerül, ne várjatok tőle Tronsmart minőséget, de az értékelések alapján a legtöbb vásárló elégedett a cuccal.

Csap tejhez, gyümölcsléhez vagy koktélhoz

Egy kicsit kanyarodjunk vissza az ivás témakörhöz, amit fogjunk arra, hogy nagyon meleg van mostanában. Ez a csap valószínűleg elsősorban az amerikai filmekből ismert nagy tejeskannákhoz álmodták meg, de ne keseredjetek el, van más felhasználási módja is. A nagy kánikulában dobjatok össze limonádét ipari mennyiségben, és tegyétek ki az asztalra ezzel a csappal. Kicsiknek és nagyoknak is egyszerűbb betartani az ajánlott folyadékbevitelt, ha szem előtt van a hűsítő innivaló, ráadásul egy gombnyomásra megtölthetik a poharukat. Ha pedig elmúlt délután 5, akkor fröccsöt vagy koktélt is bekeverhettek, ára pedig 1.300 forint.

Aliexpress kütyü válogatás 6

Műhó

Kánikulaelleneseknek itt a műhó! Ne csak siránkozzatok és a karácsonyt várjátok, tegyetek is érte valamit. Azon kívül, hogy elhozza a hőn áhított december-feelinget, hatalmas megrökönyödést is tudtok vele kelteni, ha a Balaton partján röpizés helyett hógolyó csatát rendeztek, vagy ha a házatok előtt fürdőruhában havat lapátoltok délben. 70 forintba kerül egy tasak, ami állítólag körülbelül 1 liter hóhoz elég. Ha még sose vásároltatok Alin, akkor váltsátok be a 870 forintos új vásárló kuponotokat és költsétek el azonnal kb. 12 liter ingyen hóra.

Ha velem együtt inkább a nyarat szeretitek, akkor másra is felhasználhatjátok ezt a kupont, válogassatok kedvetekre az Aliexpress oldalán. Ha pedig ötletre van szükségetek, akkor olvassátok el a sorozat korábbi részeit.

hirdetés