hirdetés

Aliexpress akció: Midea M7 robotporszívó

Alacsony áron vihető, pedig nem egy belépőszintű modell

hír
Aliexpress akció: Midea M7 robotporszívó 1
írta: SonkaMod
2021-08-11

Már egyszer hírt adtunk arról, hogy a Midea világcégnek megjelent egy robotporszívója, az M7 Pro, ami elérhető EU raktárból is. Csakhogy annak a modellnek van egy alap variánsa, a sima M7, mely annyival tud kevesebbet, hogy nem kapta meg a szuper dörgölő funkciót, hanem csak egyszerű feltörlésre képes. Na meg persze olcsóbb is, mint a Pro kiadás.

A térképkészítési képességei megegyeznek a Próéval, Lidar szenzoros, és több alaprajzot is el tud menteni, hogy a többszintes házakkal is elbírjon. A helyiségeket magától felosztja, és mindegyikre külön takarítási parancsot készíthetünk. Például a konyhába megadhatunk mélytisztítást, ami annyit tesz, hogy átmegy az adott területen háromszor is, hogy semmilyen kosz ne maradjon a padlón. Az útvonalát is megtervezhetjük, meg lehet neki adni, hogy hogyan jöjjenek sorba az egyes helyiségek. Virtuális falakat és tiltott zónákat az appon keresztül jelölhetünk ki, így kizárva azokat a részeket, amit szeretnénk, hogy a gép ne piszkáljon.

A robotot magyar forgalmazótól nem lehet rendelni, a legjobb beszerzési forrása az Aliexpress. A gép nagyon jó áron rendelhető, hiszen a 6AFVID71KHN9 kuponkód segítségével 65 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhető. A store kupont a kosárból ki kell hozzá venni, mert különben nem engedi a fenti kódot használni. Az M7 egy erős középkategóriás gép, tehát ennyi pénzért nem rossz választás. Az árban természetesen már az áfa is benne van, és ingyen szállítják EU raktárból.

hirdetés