hirdetés

EU raktárról rendelhető a Midea M7 Pro robotporszívó

Dörgölős felmosási funkcióval

hír
EU raktárról rendelhető a Midea M7 Pro robotporszívó 1
írta: SonkaMod
2021-05-25

A Midea cég hazánkban leginkább a légkondicionálóikról ismertek, pedig gyártanak azokon kívül még egy csomóféle háztartási eszközt is. Azt is kevesen tudják, hogy a cég kínai, így nyilván az anyaország és Oroszország a legnagyobb felvevőpiacuk, és egy rakás terméküket nem is hozzák hivatalosan Európába. Az M7 Pro robotporszívó pár EU-s országban azért kapható, és volt még talán hazai forgalmazó is, de jelenleg nem lehet kapni, viszont Aliexpressről már meg lehet rendelni EU raktárból, nem is rossz áron.

A szívóereje állítható és a felmosásnál a felhasznált víz mennyisége is változtatható, mert elektromos vízpumpával van felszerelve. A telefonunkon az MSmartLife appal lehet távolról vezérleni a gépet. Itt állíthatunk be mindent, módosíthatjuk a térképet, időzíthetjük és akár a kanapéról (vagy a világ másik végéről) is elindíthatjuk a takarítórobotot.

A Midea nem egy kis gyártó, hatalmas gyártókapacitással, sok fejlesztéssel a hátuk mögött és a termékpalettájuk is kiterjedt, még ha ez itthonról tekintve nem is látszik. Az M7 Pro robotporszívónak jelenleg nincsen hazai beszerzési forrása, az Aliexpressről, de EU raktárból lehet megrendelni. Ha kérjük hozzá a terméklapon a 20$ értékű store kupont és bepötyögjük a 7I0J4TYHRVBM kódot, akkor már 82 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért meg lehet rendelni, 7 napos szállítási idővel.

hirdetés