hirdetés

Akciós párásító gépek kaphatók a BlitzWolf fesztiválon

Van nagytartályos és okos is

hír
Akciós párásító gépek kaphatók a BlitzWolf fesztiválon 1
írta: SonkaMod
2021-12-08

A Rendeljkínait BlitzWolf fesztiváljáról a párásító berendezések sem maradhattak le, és rögtön kettő gép is az akciós termékek listájára került. Van egy hagyományos, nem applikációalapú készülék, ami cserébe hatalmas tartállyal rendelkezik, és van egy kisebb, de okos verzió. Mind a kettő rendkívül jó áron beszerezhető, ennél olcsóbb sem Black Friday-en, sem pedig 11.11-en nem volt. Természetesen EU raktárból rendelhetők, és még várhatóan ideérnek karácsony előtt.

BlitzWolf BW-SH5

Igen kedvelt típus a BW-SH5, de ezen nem is akadunk fenn, mert mi is teszteltük, és arra jutottunk, hogy ennyi pénzért elég jó vétel. Akkor persze még drágább is volt sokkal, viszont a BlitzWolf fesztiválon ez is olcsón rendelhető.

A legnagyobb vonzerő ebben a gépben, hogy okostelefonról vezérelhető. A BlitzWolf saját appjával vagy a Tuya és Smart Life alkalmazásokkal lehet vezérelni. Amint a kütyü felcsatlakozik a WiFi-re, mi akár a világ másik végéről is vezérelhetjük. A teljesítménye is igen nagy, a 350 ml óránkénti párakibocsátás nem semmi, és a tartálya sem kicsi a 4,3 literjével. Persze az SH3 mellett elbújhat ebben a tekintetben. Az elején kialakított érintőgombokkal is vezérelhetjük, és lehet ezt is időzíteni, illetve tud konstans páratartalmat tatani. Érdekes funkciója, hogy fel tudja melegíteni a vizet, így meleg párát is ki tud fújni, ami a hőérzetünkön javít a téli hónapokban.

Ez egy igen összetett párásító, és ahhoz képest rendkívül jó áron adják. Eleinte még 26 000 forint volt, de a tesztünk írásakor már csak 23 500 forintba került. A mostani BlitzWolf fesztivál alkalmából pedig mindössze 16 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megrendelhető a RendKinait06 kuponkóddal, EU raktárból. A szállítási idő maximum egy hét, így még karácsonyig is ideér.

hirdetés