hirdetés

Akciós kütyük Geekbuying módra

Kuponokkal megspékelve

hír
Akciós kütyük Geekbuying módra 1
hajas
írta: hajas
2020-08-17

Remek akciókkal kecsegtet a Geekbuying. Ebben a válogatásban elektromos rollert, atkaporszívót és hordozható, kézi ventilátort találtok, ráadásul nagyon kedvező áron szerezhetitek meg a kütyüket. Az összes termék a szállítási mód vagy pedig az árazás miatt áfa- és vámmentesen érkezik hozzátok.

Xiaomi Weiyuan kézi ventilátor

Vonattal utaztok a Balatonra, de nincs rajta klíma? Ilyenkor csak legyezni tudjátok magatokat, de ez fárasztó tud lenni egy idő után. A Xiaomi azonban segít enyhíteni a problémán, így piacra dobta a Weiyuan kompakt, hordozható, kézi ventilátort. A Type-C porton keresztül tölthető, 2000 mAh-s akkumulátornak köszönhetően bárhol használhatjátok. 3 üzemmódja van, a legkisebb fokozaton akár 10 órán keresztül üzemel. Az NNNDBWEI kóddal mindössze 3000 forintba kerül.

Jimmy JV35

A Jimmy JV35 merőben eltér a JV széria többi tagjától, például a JV85 Pro-tól. A JV35 egy vezetékes atkaporszívó, ami hatékonyan távolítja el az poratkákat, port és minden egyéb, az ágyba nem illő dolgokat. A készülék amellett, hogy az apró állatokat 14 kPa-s szívóerejével kiszippantja a matracokból, ágyneműkből, kanapékból, azokat 60 Celsius fokos hőmérséklettel ki is nyiffantja, ráadásul UV fénnyel is fertőtlenít. Használat után néhány mozdulattal ki tudjátok üríteni a tartályt, ami a szűrővel együtt vízzel tisztítható. A JMJV35Z1 kóddal 39 100 forintért rendelhetitek meg, EU raktárból.

hirdetés