hirdetés

Akciós kütyük a DHGate kínálatából

Szuper árak

hír
Akciós kütyük a DHGate kínálatából 1
írta: hajas
2020-06-25

Ezen a héten is összegyűjtöttem nektek a DHGate legjobb akcióit. A mai válogatásban találtok két TWS fülhallgatót, robotporszívót és elemlámpát, meg persze a kuponok sem maradtak ki. Mindegyik termék a szállítási módja, vagy pedig az ára miatt áfamentes.

Xiaomi NexTool elemlámpa

A NexTool lámpája nagyon tetszett nekünk, itt olvashatjátok a róla készült tesztünket. Nagyon jó minőségű anyagokból rakták össze, a fényereje pedig brutális. A 26650-es akkumulátor sem kispályás, ráadásul Type-C kábellel tudjátok tölteni. A fényereje állítható, az üzemidő pedig attól függ, milyen erősen világít: a legalacsonyabb fokozatban 140 órát bír, de ha a legnagyobb fényerőn használjátok, akkor is 3 órán át üzemel. A DHAll5 kuponnal 7500 forintért vehetitek meg.

 

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop PRO

Végül pedig a Xiaomi egyik legjobb ár-érték arányú robotporszívóját hoztam el nektek, a Vacuum Mop Pro-t. Az okos feltörlés funkció miatt a robot plusz mozdulatokat beiktatva teszi még hatékonyabbá a felmosást. A vizet pumpával adagolja, így csak a szükséges mennyiségű folyadék jut a törlőkendőre. A 2100 Pa-os szívóereje a lakásban található összes porcicával végez. A takarítás útvonalát a lézeres szenzorával tervezi meg, az akadályokat pedig szépen kikerüli. A Mi Home appon keresztül vezérelhetitek a robotot, sőt, még azt is be tudjátok állítani, hogy mikor melyik szobát takarítsa. Ha vásárlás előtt beütitek az F54915F6 kupont, akkor 89 900 forintért tudjátok megrendelni lengyel raktárból, fehér színben.

hirdetés