hirdetés

Akár a karácsonyi menü is elkészíthető a BlitzWolf sütőjével

Remek társ a konyhában

hír
Akár a karácsonyi menü is elkészíthető a BlitzWolf sütőjével 1
írta: hajas
2021-11-11

A BlitzWolf rengeteg konyhai eszközzel rukkolt elő az elmúlt 1 év során. Készített például remek kávéfőzőket, mini mosogatógépet, fritőzöket és sütőt is. Most utóbbi kategóriából hoztam el nektek a BW-EO1-et, amit most a 11.11-nek hála bomba jó áron tudtok megrendelni, mindössze 26 300 forintot kérnek érte.

A BlitzWolf BW-EO1 még idén februárban tett látogatást szerkesztőségünkben. Ha esetleg lemaradtatok volna a róla készült tesztünkről, akkor kattintsatok ide, így minden fontos információt megtudhattok a készülékről. A mikróhoz hasonló kütyü 64x43x41 centiméteres méretekkel rendelkezik, a kapacitása pedig 65 liter, így egy kisebb család számára elegendő étel is elkészíthető vele. Szabdon álló kialakítással rendelkezik, vagyis jó lehet egy kisebb lakásban vagy kollégiumban élők számára, de akár weekend házakban is megállja a helyét. Több funkcióval rendelkezik, van benne alsó és felső sütés, légkeveréses, illetve grill funkciót is kapott.

Középen található az elektromosan forgatható nyársnak a helyét, így könnyedén készíthettek grillcsirkét is. A sütési hőmérséklet 100 és 230 Celsius-fok között állítható, ráadásul időzíthető is, maximum 1 órára. A készülékhez kaptok tepsit, grillrácsot, grillnyársat, illetve egy zsírfogó tálcát is, vagyis minden fontos kiegészítő jár hozzá, nektek már csak a finomságokat kell beszerezni.

A Banggoodtól két kupont is szereztünk, így, ha az egyik esetleg már nem működne, akkor érdemes próbálkozni a másikkal. A BG1111EO1 vagy a BGEO111 kuponkódot felhasználva mindössze 26 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell érte fizetni. Csehországból, ingyenesen szállítják házhoz, további költségek pedig már nem terhelik.

hirdetés