hirdetés

A Welock is leakciózta az okoszárjait

Mindenhol beindult a karácsonyi láz

hír
A Welock is leakciózta az okoszárjait 1

Forrás: WELOCK

írta: Atika
2022-12-14

A Welock okoszárakkal és ezek kiegészítő megoldásaival foglalkozik, és ők sem maradhattak ki a nagy, év végi, karácsonyi lázból. Az XMAS sale oldalukon megtalálhatjátok az elérhető zár megoldásaikat, ahol részletesen listázzák is a legfontosabb tulajdonságaikat. Minden terméküket EU raktárból küldik, így ha most rendeltek még karácsony előtt megérkezhet a csomag, ráadásul 2 év garanciát vállalnak az összes okoszárra.

Forrás: WELOCK

Welock SECBR

A csúcsmodell a SECBR nevet kapta, ami egy kombinált ujjlenyomat-olvasós zár, melyen egy pici OLED kijelző is helyet kapott. Nagyon sokféle módon nyithatók vele az ajtók, ujjlenyomattal – ebből akár 100-at is fel tud venni –, RFID kártyával – 20 darabot kezel –, vagy éppen appon keresztül, ha vásároltok mellé egy WiFi-s gatewayt. Az európai sztenderdeknek megfelel, így minden szabvány méretű ajtóba beszerelhető, de a hossza állítható, így 50-100 mm vastagságú nyílászárókba is beépíthetitek. A zár specialitása az OLED kijelző, amit a tetejébe építettek, és képes mutatni az eszköz státuszát, például hogy a 3 darab AAA elem mikor szándékozik lemerülni. A gyártó egy adag áramforrással 1 évnyi üzemidőt ígér napi 10 ajtónyitással számolva, de természetesen értesíti a felhasználókat az app, ha 20% alá esne a feszültség. Az élettartama elég durva ezeknek a záraknak, 10 millió nyitásra tervezték, ami a korábban említett napi 10 nyitással számolva “szerény” 2700 évet jelent. A folyadékoknak IP44-es szabvány szerint áll ellen, de nyilván ez nem egy kültérre tervezett eszköz.

Az XM50  kuponkóddal 54 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjátok meg a SECBR okoszárat, de ha egyből vennétek hozzá egy WiFi gatewayt, akkor is csak 77 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell érte fizetnetek.

hirdetés