hirdetés

A Wanbo a projektorok Mozartja

A Wanbo Mozart1 már a profik között játszik

hír
A Wanbo a projektorok Mozartja 1

Forrás: Banggood

Bagi
írta: Bagi
2024-02-14

Rengeteg féle Wanbo projektorral találkozhattok a piacon, de a Mozart1 kitűnik közülük. A nevét a kiváló hangrendszeréről kapta, a képe pedig élénk és éles a 900 lumenes fényerejének és a natív 1080p felbontásának köszönhetően. Szinte hozzá sem kell érnetek, hiszen automatikus a fókusz és a tarpézkorrekció is. A Banggood kuponjával olcsósíthattok rajta, így még ütősebb lett az ár/érték aránya.

A dizájn is jól sikerült, letisztult és elegáns, az anyaghasználata is korrekt, a mérete 176x209x223 mm. Van egy kihajtható lába, amivel a dőlésszöget állíthatjátok maximum 7 fokig. Adnak mellé egy 230 V-os bekötő kábelt, és egy távirányítót is. Ha többet szeretnétek az eszközről tudni, ne hagyjátok ki korábbi tesztünket sem.

A Wanbo Mozart1 projektor már a profi ligában játszik, és bár nem túl olcsó, de ár/érték arányban rendben van. A Banggood BGAMLZ  kuponjával olcsósíthattok rajta, így 100 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megkapjátok. Cseh raktárból költségmentesen szállítják.

hirdetés