hirdetés

A Vevor a hasatokra és a biztonságérzetetekre apellál

Egy hot pot és egy motorlánc a kínálatban, 30% kedvezménnyel

hír
A Vevor a hasatokra és a biztonságérzetetekre apellál 1

Forrás: Vevor.com

írta: Don Kartács
2022-11-03

A Vevorról írtunk már korábban, ez egy alapvetően használati tárgyakat és ipari berendezéseket forgalmazó webáruház. Itt nem fogtok telefonokat vagy állóporszívókat találni, cserébe pizzasütőt vagy főzéshez használt cuccokat igen. A mai felhozatal egy hot pot és egy grill keveréke, a másik pedig egy járművek lezárásra használható biztonsági lánc. Mindkettőt 30% kedvezménnyel vihetitek haza az AFF30OFFEU  kuponkóddal, a szállítás ingyenes, az áfa pedig már benne van az árban, így semmilyen extra költséggel nem jár a rendelés.

A felületét letapadásgátló anyaggal vonták be, az olaj vagy zsiradék leeresztéséhez van egy kis nyílás, alatta pedig egy olajtálca, hogy a tisztítás is egyszerűen történjen. A középső edény pedig kiemelhető, így könnyedén elmosható.

A termékhez jár a fent említett főzőlapon és központi edényen kívül egy hőkezelt üveg fedő, kesztyű, ételfogó csipesz, tisztításhoz használható kefe és szivacs, spatula, 2 darab kanál és még egy-két apróság. Az AFF30OFFEU  kuponkóddal 28 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).ot kérnek a szettért, az áfát már tartalmazza ez az ár, a szállítás pedig ingyenes.

Vevor lakat és motorlánc – Hogy ne a te kétkerekűddel próbálkozzanak

Magyarországon nem ritka, hogy egyes elemek futó tulajdonáthelyezéssel akarják érdekszférájukba vonni a járműveiteket. Különösen igaz ez a motorokra, a rollerekre, a kerékpárokra, vagyis mindenre, ami könnyen mozdítható. A tolvajok ráadásul igen gyorsan le tudnak vágni mindenféle védelmi megoldást, csakhogy általában ahhoz fognak hozzá, amelyiket könnyebben el lehet távolítani, mert ott kisebb a lebukás veszélye. Vagyis a legfontosabb az, hogy elrettentsétek a próbálkozókat, és a Vevor motorlánca nem tűnik egy könnyen leszedhető darabnak. Edzett mangán-acélból – hadfield steel – készült a 6,5 kilogrammos lánc, a felülete galvanizált, hogy ne rozsdásodjon, fölötte pedig egy további védőhuzat van, ami nehezíti a nitrogénnel való fagyasztásos törésre irányuló kísérleteket. A vastagsága 1, a hossza pedig 200 centiméter, szóval tényleg minden lezárható vele, akár egy konténer ajtajára is rárakhatjátok. A láncot lezáró lakat réz és cink ötvözetből készült, és 3 kulcsot is adnak hozzá.

Az ára 8000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint). az AFF30OFFEU  kuponnal, itthon az ilyen hosszúságú és vastagságú termékek jóval többe kerülnek.

hirdetés