hirdetés

A Tuerbb márka az autózás szerelmeseinek kedvez

Napelem, bikázó és alkoholszonda került a terítékre

hír
A Tuerbb márka az autózás szerelmeseinek kedvez 1

Forrás: Aliexpress, Tuerbb Direct Store

írta: Don Kartács
2023-03-22

A Tuerbb alapvetően autózáshoz köthető termékeket gyárt, a kínálatukban megtalálható egy csomó érdekes és hasznos kiegészítő. Teszteltünk már tőlük akkumulátoros pumpát, ami kifejezetten kellemes darab volt, de nyilván a paletta nemcsak ennyiben merül ki. A mai felhozatalban egy hordozható napelem, egy autós bikázó és egy alkoholszonda kerül terítékre, mindegyik szervesen köthető a járműhasználathoz. Az Aliexpresses Tuerbb Direct Store-ban elérhető termékek szállítása ingyenes, az áfát az Aliexpress rendezi utánuk, illetve a standard shipping szállítással a posta vámkezelési díja is elkerülhető.

Tuerbb BUWEI autós bikázó és multifunkcionális eszköz

A Tuerbb AP01-et nem is olyan régen teszteltük, az egy autós pumpa volt, de kinézetében kísértetiesen hasonlít a BUEWI névre keresztelt megoldásra. Azzal a különbséggel persze, hogy ez utóbbin más csatlakozók vannak, hiszen ez egy autós bikázó, de a cég csak simán 4 az 1-ben eszköznek hívja. Ez úgy jön össze, hogy használható az eredeti bikázó funkció mellett akkumulátoros pumpaként, power bankként, és akár elemlámpaként is. a 8400 mAh-s akkuról azért elég sok minden feltölthető, de nyilván ez egy vészmegoldás azokra az időkre, amikor bajba kerültök. Amikor pumpaként használjátok, akkor egy átlagos autó kerekét négyszer is képes felfújni levegővel, de a megfelelő szeleptűvel sport- és strandeszközökhöz is jó.

Bikázó funkcióban – ami nem jelent mást, mint hogy egy EC4-es krokodilcsipesz és egy intelligens adapter kerül az eszközre – képes beindítani 4 literes benzines és 3 literes dízelmotorokat is. Én tuti tartanék egyet belőle a kocsimban, mert az ára a 32IISLJ9TVFH  store kuponnal 28 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., és ez eltörpül amellett a szívás mellett, ami a puszta közepén lerohadással jár. A termék szállítása ingyenes.

A piros, vagyis a nagyon magas véralkohol szint felett hangjelzéssel is riaszt az eszköz, hogy biztosan átmenjen az üzenet annak is, aki bódult állapotban van. A kütyüért 3700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek, a szállítás ingyenes.

hirdetés