hirdetés

A Tronsmart Bang Maxhoz most mini hangszóró is jár

Nemcsak olcsó, de egy Tronsmart Trip is érkezik vele

hír
A Tronsmart Bang Maxhoz most mini hangszóró is jár 1

Forrás: Geekbuying

írta: Bagi
2024-02-28

A Tronsmart Bang Max Bluetooth hangszóró nemcsak azért zseniális, mert a teljesítménye 130 wattos, hanem emellett még hordozható maradt a kialakítása.  Bár elég nehéz, de a fogantyúja segítségével könnyen mozgatható és szerencsére vízálló. Az óriási aksijával akár egy napig is tolja a zenét, de mikrofont és gitárt is köthettek hozzá. A fesztivál kuponnal nemcsak szuper jó az ára, de még egy 10 wattos Tronsmart Trip hangszórót is kaptok mellé.

18 000 mAh-s beépített akkumulátorával 24 órán át tudjátok működtetni, míg a karaokéra 10 órát ad meg a gyártó. A jó hír, hogy töltés közben is nyomja a zenét. Az elmaradhatatlan LED fények is ott figyelnek az oldalán, de szerencsére kikapcsolhatók, ha akartok egy kis üzemidőt nyerni. Természetesen a Bang Max is kommunikál a Tronsmart appal, ahol tudjátok állítgatni a hangszínt, a fényeket vagy lapozgathattok az előre definiált profilok között, de a párosításokat is elvégezhetitek itt. Szerencsére mi is kipróbálhattuk, ne hagyjátok ki korábbi tesztünket sem.

A RendeljKínait különleges NNNRENDELJKINAIT65  kuponjával most csak 57 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül a Tronsmart Bang Max hangszóró. A nagy teljesítményéhez képest ez aprópénz, ha megnézitek mennyiért adják a nagy nevű versenytársakat. Ha most rendeltek, még egy Tronsmart Trip modellt is kaptok ajándékba a készlet erejéig.

hirdetés