hirdetés

A Tronsmart Bang mellé jár egy Tronsmart Trip is

Kár lenne ezt kihagyni

hír
A Tronsmart Bang mellé jár egy Tronsmart Trip is 1

Forrás: Geekbuying.com

írta: Norbi
2022-06-20

A Geekbuying továbbra is születésnapi lázban ég a 10. évforduló alkalmából. A mai napon a Tronsmart Bangre találtunk nagyszerű ajánlatot náluk. A party hangszórót mi is teszteltük, most egy kupon segítségével történelmi mélypontra tudjátok levinni az árát, ráaádásul a rendeléshez ajándékba kaptok egy  Tronsmart Trip-et, ami egy hurcibálható, könnyebb darab, kiemelkedő üzemidővel.

Tronsmart Trip

A Trip teljesen más vonalat képvisel, nagyon pici a hangcucc, mindössze 169x81x41 milliméteres, a tömege is csak 328 gramm. A kis testbe 10 wattos zenei teljesítmény fért, amit két aktív hangszóró és két passzív radiátor hoz össze. Ami nagyon vonzó adat, hogy egy 2000 mAh-s akkumulátorából akár 20 órányi zenehallgatás is kipréselhető, aztán utána Type-C porton keresztül tölthetjük fel.

Bluetooth 5.3-mal kapcsolódik a telefonhoz, tablethez, egyébhez, ez is tudja a TWS funkciót, azaz, össze tudjátok kötni egy másik Trip hangszóróval, és ilyenkor sztereóban tudjátok őket hallgatni.. Ezenkívül hozza IPX7-es vízállóságot, tehát nem árt az eső vagy ráfröccsenő víz sem a hangdoboznak.

A szülinapi akcióban a Tronsmart Trip ára 9200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).. A terméket szintén EU raktárból küldik, az ár a szállítást és az áfát is tartalmazza. 

hirdetés