hirdetés

A Thundeal Full HD projektora remek értékeléseket kapott

A fényerővel nem lesz gond

hír
A Thundeal Full HD projektora remek értékeléseket kapott 1

Forrás: Aliexpress; ThundeaL Official Store

Atika
írta: Atika
2024-06-27

A foci EB alatt a projektorok és tévék népszerűsége mindig megnövekszik, utóbbit általában beltéren, előbbit viszont gyakran nagyobb társaságban, kültéren szokták használni az emberek. Az esti hűvösebb időben már kimondottan kellemes kint lenni, az aktuális meccset vagy egy jó filmet pedig akár 100-150 colon nézni sokkal nagyobb élmény, mint a kanapén ülve egy jóval kisebb tévén. A Thundeal TDA6 1080p natív felbontású vetítője a tudásához képest egyáltalán nem drága, 100 000 Ft alatt megkapjátok, egy kuponnal pedig még egy kicsit csökkenthetitek az árát.

Ami az egyéb funkciókat illeti, kapott kétsávos WiFi-t az internetelérés és a mobileszközök képernyőtükrözése érdekében, a hűtése állítólag maximum 30 dB hangos, kapott két darab 5 wattos hangszórót, de még Bluetooth-szal is rendelkezik, ha esetleg ilyen hangszóróval vagy fülhallgatóval használnátok.

Portokkal is ellátták a cuccot bőven, egy Ethernet, két USB-A, két HDMI, egy AV és egy 3,5 mm-es audió jack található a hátulján. A projektor egyébként nem nagy, 23x19x16,2 centiméteres méretekkel rendelkezik.

Aliexpressen a BUMSPEFEKFED  kuponkóddal és 521 coinnal már 92 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért a tiétek lehet, arra viszont figyeljetek, hogy a szállításnál váltsatok át a francia raktáras opcióra, ami ingyenes és nem kell itthon az ÁFA fizetéssel szenvednetek, mert így már tartalmazni fogja az ár. Az már csak hab a tortán, hogy 5 munkanapon belül ki is szállítják így a terméket, tehát legkésőbb jövő hét végén már élvezhetitek is a nagyképernyőt.

hirdetés