hirdetés

A Super Sale elérte az elektromos rollerek árát is

Bármelyik járgány jó választás lehet

hír
A Super Sale elérte az elektromos rollerek árát is 1

Forrás: Geekbuying.com

írta: Norbi
2022-09-14

Már többször írtunk a Geekbuyingon futó Super Sale promócióról, mert klassz dolgokat lehet az oldalukon találni, és az árak is különösen szimpatikusak ilyenkor. Nem is beszélve, a mindenre felhasználható kuponokról, valamint a PayPallel való fizetés esetén kisajtolható extra kedvezményekről. Most két rollert mutatunk nektek, amelyek ára alacsonyabb a megszokottnál. Ráadásul a PayPales kedvezmény összevonható a kuponokkal, így még ennél az alacsony árnál is olcsóbban tudjátok beszerezni őket.

Kerekei 10 colosak és levegővel telítettek, így kicsit kevésbé érezni rajta az utak egyenetlenségeit. A fékkar behúzása esetén a hátsó tárcsafék rövid úton megállítja a járművet. A ZP088-L2 rendelkezik IPX4-es minősítéssel így nem árt neki a felfröccsenő víz sem. Ezt a jó tulajdonságokkal felvértezett rollert most kedvező áron tudjátok megrendelni a Geekbuying oldalán, ha használjátok az NNNZEHTLB  kuponkódot. Az ára így egészen 107 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ig vihető le, ami egy ilyen kategóriás rollerért nagyon kedvezőnek számít. Természetesen itt is érvényes, hogy PayPales fizetés esetén az ár tovább csökkenthető nagyjából 4000 forinttal. A járgányt ingyenesen és gyorsan szállítják ki a cég európai raktárából, és ebben az árban már az áfa is benne foglaltatik.

Aovo M365 Pro

Az Aovo M365 Pro is a kedvező árazásával igyekszik felvenni a versenyt a konkurencia termékeivel szemben. A 1070x1100x430 milliméteres méretekkel rendelkező, masszív alumínium vázzal ellátott roller, ami mindössze 15 kilogrammot nyom, akár 120 kilogrammal is terhelhető. Egy 350 wattos motor dolgozik benne, ami a bűvös 31 kilométer/órás sebességre is képes felgyorsítani a járművet. Az akkumulátora 10,4 Ah kapacitású, ami a gyártó szerint 30-35 kilométer megtételéhez szükséges energiát is képes magában tárolni, a feltöltése pedig csupán 5 órát vesz igénybe.

A kormányra egy HD kijelzőt helyeztek, ami mutatja az aktuális sebességet és az akku töltöttségét, applikáció itt sem elérhető, de talán ezzel együtt lehet élni szerintem. Természetesen néhány mozdulattal összecsukhatjátok, így kényelmesen szállíthatjátok például a vonaton, betehetitek a kocsitok csomagtartójába, de a tárolóban is kevés helyet fog csak foglalni. A gyártó IP64-es védelemmel látta el, vagyis ellenáll a felfröccsenő víznek. A biztonságotokról motorfék, tárcsafék és beépített LED világítás gondoskodik.

Ha beírjátok a megfelelő mezőbe az NNNDBAOVOCLO  kódot, akkor 93 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg a Geekbuying EU raktárából, ingyenes szállítással, és az áfa már itt is az ár részét képezi. A PayPal rendszerében történő fizetést itt is honorálja a Geekbuying hozzávetőlegesen 4000 forint extra kedvezménnyel, ami a kuponnal csökkentett árból kerül levonásra. 

hirdetés