hirdetés

A Roborock vadi új terméke a Geekmaxin debütál

A bevezető áron felül ajándék is jár a rendeléshez

hír
A Roborock vadi új terméke a Geekmaxin debütál 1

Forrás: Geekmaxi.com

írta: Norbi
2022-06-28

Nem is olyan rég volt, hogy a Roborock bemutatta a Q7 Max családját, aminek két tagja is volt a Q7 Max és a Q7 Max +. Most újra előrukkoltak egy újdonsággal S7 Pro Ultra néven, ami elég nagy dobás lett, hiszen a már lassan elcsépeltnek számító önürítős dokkoló helyett egy olyan bázisállomást rittyentettek neki, amiben két plusz tartály is helyet kapott, egyik a tiszta víznek a másik a robotból visszatérő szennyezett folyadék számára. A töltés közben a készülék mindent elintéz magának, a felhasználónak így már tényleg jó ideig semmi dolga nem lesz.

A Roborock S7 Pro Ultra tényleg nagy dobás lett, az már tisztán látszik. Ennek megfelelően meg is kérik az árát, a készülék bevezető áron is 380 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, de ebben természetesen már minden költség benne van, és jár mellé ajándékba egy Tronsmart hordozható Blueetooth hangszóró is. Az akció július 7-17 között tart, de már most le tudjátok foglalni a készüléket, így elsők között lehettek, akik kipróbálhatják mi mindent tud az új Roborock.

Roborock Q7 Max

Az előző modellfrissítés egyik oszlopos tagja a Q7 Max, amit nemrégiben mi is teszteltünk, illetve az a Q7 Max+ volt, de mivel a különbség egyedül az önürítős dokkoló így magáról a porszívóról készült részek abszolút relevánsak.

Ez a gép is igen erős, maximum szívóereje 4200 Pa, ráadásul ezt intelligensen tudja változtatni az igényeknek megfelelően. Például egy hosszú szálú szőnyegen, már elkél a maximum kraft, míg a laminált parkettán ennél kevesebb is elég. 5200 mAh kapacitású akkupakkot kapott a Q7 Max, amellyel akár három órán keresztül is tud takarítani egyhuzamban, ami elég idő 240 négyzetméteres ház vagy lakás kitakarítására is.

A térképkészítés LIDAR szenzorral valósul meg, de itt lényegeset csavartak a dolgon, mert a telefonos applikáció nemcsak 2D-s térképet mutat, hanem 3D-set is, és a bútorokat ti tudjátok hozzáadni 3D modellként a térképhez. A különböző helyiségeket felismeri a robot, de magatoknak is kialakíthattok ilyen zónákat, és ezekre külön-külön takarítási metódust adhattok meg.

A Roborock Q7 Max-ot most kedvezőbb áron szerezhetitek be, ha használjátok a BEG67K6F  kódot, akkor 128 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba, kerül ingyenes szállítással és EU raktárból érkezik, igen hamar. 

Roborock Dyad

A Roborock Dyad kakukktojás a többi Roborock termék között, mert ez egy álló kialakítású, 2 az 1-ben, száraz-nedves porszívó. Az 5,1 kilogrammos készülék egyszerre tud felmosni és porszívózni is. A szívófején összesen 3 darab hengerkefe található, elöl 1 és hátul 2, melyek hatékonyan tisztítják a padlót. Ezeket a gép takarítás közben folyamatosan tisztítja, melyhez a folyadékot a 850 milliliteres tartályából adagolja, a koszos vizet pedig egy külön erre a célra kialakított , 0,62 literes szennyvíztartályába gyűjti. A Dyad ráadásul okosan végzi a takarítást, mivel a fején található szenzor segítségével felméri a padló állapotát, így annak szennyezettségétől függően szabályozza a víz adagolását és a szívóerő intenzitását. Az aktuális üzemmódot és a készülékkel kapcsolatos információkat, mint például az akku töltöttsége, a kijelzőről olvashatjátok le. Egy töltéssel akár 280 négyzetmétert is kitakaríthattok vele, a dokkolóállomásán pedig egy gombnyomásra beindul az öntisztító funkció, így nektek már csak a koszos vizet kell kiöntenetek a takarítás után.

A készülékért most csak 103 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell fizetnetek, ha beütitek a DryVNgcI   kuponkódot, ebben az árban pedig már az áfa és a szállítás is benne van, ráadásul a Geekmaxi EU raktárból küldi a terméket.

hirdetés