hirdetés

A Roborock S8 ára kezd padlót fogni

Közel 30 000 forinttal olcsóbb, mint az eddigi legjobb ára

hír
A Roborock S8 ára kezd padlót fogni 1

Forrás: Geekbuying

Atika
írta: Atika
2023-11-06

A Roborock S8-at még júniusban teszteltük, és ezt a robotot egyelőre senki nem tudta letaszítani a képzeletbeli kínai trónról. Mindent tud amit kell, viszont cserébe elég drága is lett, mostanra azonban beért az idő és a 11.11. is közeleg, így már bőven 200 000 Ft alatt kapható. A GKB231150  kuponnal és a PayPales fizetés esetén érvényes extra kedvezménnyel már 172 200 Ft-ért vihető a csúcsmodell, lengyel raktárból.

Maga a beállítás is egy több lépcsős folyamat, például megkérdezi az eszköz, hogy van-e kisállat a háztartásban,

hiszen akkor máshogyan reagál bizonyos dolgokra. Ami a felmosást illeti, ez is az előző generáció VibraRise technológiáját használja, ami annyit takar, hogy nagy frekvenciával dörgöli a felületeket, de az olyan részeket, amiket nem kell felmosni, szépen kihagyja, egyszerűen felemeli a platniját és kész. Ez az eszköz is képes magát lemerülés esetén újratölteni egy automata bedokkolással, na nem mintha az 5200 mAh-s akku olyan nagyon gyorsan kifogyna, ez önmagában elég nagyjából 200-250 négyzetméterre, vagy máshogyan fogalmazva 180 percnyi takarításra.

Természetesen további extra funkciói is vannak – pl. gyorstérképezés, nyelvbeállítás, időzítés stb. –  ezekről bővebben az éles tesztben olvashattok. A mindent tudó eszköz ára a GKB231150  kuponnal és PayPallel fizetés esetén kapható 15 dolláros kedvezménnyel 172 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., ráadásul ingyenes szállítással, lengyel raktárból küldik, így gyorsan meg is érkezik.

hirdetés