hirdetés

A Proscenic A9-cel megszabadulhattok a téli szmogtól

Mint egy Xiaomi légtisztító, csak olcsóbb

hír
A Proscenic A9-cel megszabadulhattok a téli szmogtól 1

Forrás: Geekbuying

írta: Atika
2022-11-10

A légtisztítók esetében elég egyértelmű, hogy a Xiaomi termékei nagyon jók. Teszteltük őket, teszik szépen a dolgukat, az áraik pedig egyszerűen zseniálisak. Folyamatosan keressük nekik a kihívókat, és van is, mert a BlitzWolf hasonló berendezései is remek választások, és van a Proscenic A9, ami elég erős és nagyon jutányos áron megvásárolható ahhoz, hogy szintén a kedvenceink között legyen. Ráadásul ezt is próbáltuk, és jó gép.

Okostelefonos alkalmazással is vezérelhetjük a gépet, mert csatlakozik WiFi-n keresztül az internetre. Ezen keresztül időzíthetjük és irányíthatjuk, de legjobb, ha az automata módot választjuk. Ezesetben a gép méri a levegő szennyezettségét, és akkor emeli meg a teljesítményt, ha az szükséges, például egy szellőztetés után, amikor bejön az ablakon a benzingőz.

A Proscenic A9 egy remek tulajdonságokkal rendelkező légtisztító, ráadásul szűrő is kapható hozzá a Geekbuyingon, és nem kerül többe, mint más márkák eszközeinek esetében. A tesztünkben annak idején a drága szűrő volt az egyetlen problémánk vele, de azóta már ez is megoldódott. Az A9-et most a PROSCA9  kuponnal 28 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg, a szállítás ingyen jár hozzá, és európai raktárból 10 napon belül házhoz is viszi a futár.

hirdetés