hirdetés

A projektor és az etetőhajó is megfér egymás mellett

A Cafago újabb érdekes termékekkel rukkolt elő

hír
A projektor és az etetőhajó is megfér egymás mellett 1

Forrás: Cafago

írta: Don Kartács
2023-03-07

A Cafago kínálata kellően széles ahhoz, hogy olyan termékek, mint egy Wanbo projektor és egy etetőhajó is megférjenek egymás mellett. Előbbi a Wanbo műhelyéből érkező dizájntermék, utóbbi pedig inkább a horgászoknak kínált használati tárgy, amivel a kapás sikerességét lehet elősegíteni. Előbbi kínai raktárból érkezik, az áfát már tartalmazza az ár, utóbbit pedig német raktárból húzhatjátok be, durván 2200 Ft-os szállítás mellett.

Etetőhajó – Horgászok komornyikja

Aki horgászott már életében, az tudja, hogy a halfogást sok mindennel meg lehet tuningolni és most nem az olyan dolgokra gondolok mint a villantó, hanem mint az etetés. Összegyúrni az etetőanyagot egy jó kis vödörbe majd kézzel vagy etetőkosárral leteríteni az adott területet, tipikus mozzanata a horgászatra készülésnek. Persze csak addig, amíg be tudjátok azt dobni, de hát a nádas mögé vagy nagyobb távokra nem annyira egyszerű eljuttatni az anyagot. Erre jó az etetőhajó, ez ráadásul az olcsóbbak közül való. Nagyon egyszerűen működik, van rajta egy távirányítóval vezérelhető tároló, amit távolról a vízbe tudtok borítani. A távirányítós hajó hatótávja 400-500 méter, és van rajta elöl és hátul is egy-egy LED ami jelöli, merre áll az orra, hogy vissza is tudjátok magatokhoz navigálni, illetve így sötétben is használható. Képes magával vinni kb. 2 kilogrammnyi etetőanyagot, ami már tisztes mennyiség.

A jópofa horgász kiegészítőért 22 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek, ami nem egy nagy összeg a horgászós világban. Német raktárból érkezik, a szállításért pedig 2200 Ft-ot kérnek.

hirdetés