hirdetés

A Lenovo tabletjei Kínából még mindig olcsók

Jó gépek, kevés kompromisszummal

hír
A Lenovo tabletjei Kínából még mindig olcsók 1

Forrás: Lenovo.com

írta: SonkaMod
2022-03-08

Szeretünk csámcsogni rajta, ha valami Kínából sokkal olcsóbb, mint itthonról vásárolva, de a gyenge forintnak köszönhetően ezt sok esetben nem tudjuk megtenni. A Lenovo tabletjei viszont remek például szolgálnak, mert ezeket még így is rendkívül jó áron vásárolhatjuk meg a hazai árakhoz képest. A Banggoodon háromféle modellre kaptunk kupont, melyekkel érdemes megrendelni a tableteket.

Lenovo Xiaoxin Pad Pro

Ez a modell legjobb tudomásunk szerint nem is jelent meg az európai piacon, így elég nehéz a hazai árakkal összehasonlítani. A gépben felsőkategóriás processzor ketyeg, egy Snapdragon 870-es lapka, mely mellé került 6 GB memória és 128 GB háttértár. Gyönyörű OLED kijelzője van 2560×1600 pixeles magas felbontással és 11,5 inch-es képátlóval. A felsőkategóriás tablet 8600 mAh-s akkumulátorral rendelkezik, és még olyan finomságok is kerültek bele, mint a JBL hangrendszer.

Mivel kínai piacos lenne a tablet, így alapból nem lennének rajta a Google szolgáltatásai, de az ide küldött darabokon más Android 11 fut, ami nem jelent nagy korlátozást, de annyit igen, hogy ezen a gépen sincs 4G, OTA és Widevine L1 támogatás, egyébként mindent tud.

Az erős hardver nyilván magasabb árat is követel, de még így is elég kedvező üzletet csinálhatunk a BG9114f0 kuponkóddal, amivel 159 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetjük meg. Azért ez kevésbé jó ajánlat, mint a Tab P11, de akinek kell a nagy teljesítmény, az nem érheti be kevesebbel.

hirdetés